Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű volt az esküvői tortátok? Vajon az enyém ízlene a vendégeknek?
Puncs tortára gondoltam, majd felhozom a páromnak is, mert neki igazából mindegy, őt már a húsok izgatják :D
Szerintetek mennyire népszerű a puncs a vendégek körében?
Olyan nem lesz, ami mindenkinek tetszene :) Válasz azt, ami nektek fog.
Nálunk egyébként senki nem szereti a puncsot, de ha neked az a kedvenced, akkor támogatnálak :)
Nálunk sem ette volna senki a puncsot, csak a nagymamám.
Ha annyira szereted, legyen a torta teteje az a többi valami tömeg íz, amit sokan szeretnek.
Két emeletes volt, a fenti citromos, a lenti szint csokis.
A puncs szerintem se népszerű.
Nem volt nagy tortám, de 3 emeletes volt, és mindegyik más ízű.Csoki, vanília, puncs :)
A tetején volt a legkisebb torta ugye az volt a puncs.De nekem az a kedvencem, ezért kellett az is. :D
Most kerdeztem a paromat, ő benne van a puncsban :)
Lehet megfogadom ezt a külön emelet külön íz variációt.
Felül mondjuk csoki, azt mindenki szereti, alul pedig puncs, az ugyis tomorebb :) meg abbol lenne a tobb (hehe) ;) :)
Koszonom a valaszokat!! :)
Ha lett volna valaha esküvői tortám, akkor 3-4 ízű lenne, emeletenként más, hogy kedvére falatozhassa a násznép.
Elképzeltem ahogy szép ruhában ráugranak a beélesített sütivilláikkal és szanaszét túrják.
Én szeretem a puncstortát, de többnyire csak azt ami én vagy anyám süt. Cukrászdaiban még sosem ettem igazán jót.
A mi tortánk csokoládés mogyorótorta volt.
Valami miatt én mindig tartózkodtam a puncstól, mígnem egyszer egy cukrász elmesélte, hogy a puncs torta hogyan készül.
Akkor tudtam meg, hogy a maradékok, esedékek felhasználásával, mintegy a kaparékok hasznosításából készül, minden, ami az asztal sarkán marad, ebből készül a puncs.
Megértettem, hogy ezt zsigerből toltam el magamtól.
Számomra közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!