Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne ezzel kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezzel kapcsolatban kompromisszumra jutni?

Figyelt kérdés

A párom kis esküvőt szeretne, én pedig nagyot. Neki elég egy két tanús szertartás, én pedig pont a másik véglet híve vagyok, szeretnék egy jó nagy lagzit legalább 100 fővel :) Középutat nem nagyon találunk, ugyanis nem hívnék meg sok embert egy rövid, egyszerű szertartásra, de 10 embert sem tartanék ott éjjelig bulizni. Értitek...

Ráadásul én szeretném ha ott lehetnének a barátaim is, ő pedig csak szűk családi körben szeretne "ünnepelni"

Jól kifogtuk egymást... :)

Van valami ötletetek hogyan lehetne ezt variálni úgy, hogy mindenkinek jó legyen?

2019. nov. 9. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk a polgárin rajtunk kívül csak a 2 tanú volt, egy hétköznap. Én így szerettem volna, nem akartam ott parádézni. A férjemnek a templomi amúgy is fontosabb volt, így azt egy másik időpontban tartottuk, és oda már több embert hívtuk. Mondjuk messze nem volt 100 fő, de nekünk megfelelt így, hogy mindkettőnknek volt egy saját szája íze szerinti esküvő.
2019. nov. 10. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:
23%
Nyilván az lesz a "kompromisszum", hogy kisírod/kierőszakolod azt, hogy a te elképzeléseid váljanak valóra.
2019. nov. 10. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a kompromisszum az lett, hogy beadtam a derekamat és végül "nagy" lagzink lesz. Én nőként nem szerettem volna nagy felhajtást, a párom szeretett volna bulizni rá egy nagyot, úgyhogy bulizunk rá... Viszont az én kedvemért minden hagyományos körítést elhagyunk, ami miatt körülöttünk forogna az egész nap. Nem lesz feltűnősködés, játékok, két szertartás, menyasszony tánc, látványos torta betolás, stb. Egy gyors szertartás után mindenki kényelmesebb öltözéket vesz át és laza hangulatú vacsorát, bulit tartunk, ami a közös ünneplésről szól és nem a parádézásról.
2019. nov. 14. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!