Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen drága árajánlatot küldtek?
A héten kaptam meg a dekoráció árajánlatot. Vegyes virággal.
Közel 600 ezerre jött ki és ebben még nincs benne a kiszállás,feldíszítés,benzinpénz és a bontás! Csak én vagyok ennyire lemaradva az árakkal vagy tényleg ilyen drágán dolgoznak a dekoros szolgáltatók?
Sok???
Te ingyen dolgozol?
A mai világban 1 millió forint lassan semmire se elég.
14, Nem védeni akarom a virágosokat, de az nem lehet, hogy más típusú virág volt? Pl szezonális-e vagy valami különleges, amit importálni kell? Egy kényesebb fajta csak több meló....egy strapabíróbbat szerintem kis átrendezés után kivisznek máshova is... legalábbis nem lepne meg.🤔
Illetve gondolom az is számít szezon van-e. Ha van heti 40-50 amit csinálni kell, az más, mintha 6-8 lenne.
Gondolom ha mindenki be van táblázva így nyáron, úgy vannak vele, hogy á, úgy is elfogadja a pár, mert nincs más választása.
15) Többnyire rózsa, mellé pedig frézia volt, meg még valami zöld, azt nem ismerem. Nem tudom, hogy márciusban importálni kellett-e vagy sem, nem értek a virágokhoz.
Az esküvő után hazahoztam, illetve elosztogattam tesómnak, anyósomnak az asztaldíszeket, nem vitték más helyszínre. Utána még napokig szép volt.
17 A március mondjuk nem a nagy dömping közepe, kora nyár és kora ősz között van inkább több esküvő.
És ez a két virág pont nagyon tipikusan esküvői, ezeket tartják a nagykeresek egész évben. Ha márciusban napraforgót akarsz, az lehet màs árkaregóriában lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!