Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is ilyen drága árajánla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen drága árajánlatot küldtek?

Figyelt kérdés

A héten kaptam meg a dekoráció árajánlatot. Vegyes virággal.

Közel 600 ezerre jött ki és ebben még nincs benne a kiszállás,feldíszítés,benzinpénz és a bontás! Csak én vagyok ennyire lemaradva az árakkal vagy tényleg ilyen drágán dolgoznak a dekoros szolgáltatók?

jún. 12. 08:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
13%
Nagy segítség ez a magyar családoknak..
jún. 12. 08:18
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

1. ... a magyar dekorosoknak. :)

Kérjél több ajánlatot is be.

jún. 12. 08:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi ezért dekoráltuk magunk. Mondjuk nem írtad, hogy mennyi virág, milyen virág, mekkora a terem, stb.
jún. 12. 08:25
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit húzós :D De hát a magyar vállalkozó ott nem húz le, ahol nem akar :)
jún. 12. 08:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kesik a szádon az esküvő szó, tízes szorzóval dolgozik minden ilyen cég
jún. 12. 08:29
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyit kell dekorálni? Templomot, autót is vagy csak az éttermet, hány személyre stb.

Nekünk 350 volt, de csak az éttermet kellett dekorálni, asztaldíszek, székszoknyák masnival 70 főre, menyasszonyi csokor, kitűzők. Szerintem nem volt drága.

jún. 12. 08:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Fugg attol is, hogy milyen a szolgaltato nepszerusege, mennyi viragot es milyet kersz, mindent o biztosit, vazat, stb., mert ugye azt sem ingyen adja berbe vagy a tiedet teszi ki. Elegge sok tenyezos dolog, szerintem is inkabb tobb ajanlatot kerj vagy kicsit kevesebb dekort kersz. En azt kaptam tanacsba, higgyem el, senki sem fog arra emlekezni, milyen virag volt kint.
jún. 12. 09:27
 8/23 A kérdező kommentje:
52 fős esküvő. Az éttermet kértük csak. Plusz a mennyasszonyi csokor és a kitűzők. Autó díszítést nem kértünk mert a vacsora helyszínén lesz a ceremónia is.
jún. 12. 09:57
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

Hát figyelj, ha kreatív vagy, oldd meg magadnak diyba.

Nézz utánna milyen virág szezonális, mi az ami kibírja a napot, és illik a dekorhoz. Veszel a nagybanain előző nap és megcsinálod a dekort, meg a csokrokat.

A pénz helyett viszont stresszben fizetsz majd.

Ha valami nem úgy megy mint kéne, az a te felelősséged.

jún. 12. 10:25
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem olcsó, de a vágott virág baromi drága.
jún. 12. 10:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!