Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a család húsevő én vegán. Melyik menüválasztás a korrekt?
Figyelt kérdés
Vőlegényem a családnak húst rendelne, nekünk külön egyedül vegánt. Ezen összekaptunk kicsit. Miért nem lehet mindenkinek valamilyen ízletes vegán, elvégre ez a mi esküvőnk, szeretném ha arról szólna, amit megtestesítünk. Nem gondolnám, hogy egyszer ne lehetne beáldozni ezt a család részéről. Én spilázom túl, vagy azért meg lehet érteni?márc. 16. 08:54
81/84 Kései Sirató válasza:
Legyen svédasztalos megoldás, sok sok vegán kajával és sok-sok húsos kajával. Mindenki ehessen olyant, amilyent akar. Én így csinálnám, mert ha szeretem a vőlegényem, a férjem, fel se merül bennem az, hogy a kajával azt mutatom ki, hogy csakis magamat szeretem.
A házasság nem rólad szól, ahogy az esküvő sem, hanem kettőtökről.
Ha már most így viselkedsz, nem lesz hosszú a házasságod.
82/84 anonim válasza:
Az egyik hozzászólásban írta a kérdező "a pasim mindenevő"
Mondjuk én a vőlegényemet se pasimnak hívom. De a lényeg, hogy a leendő férj is eszik húst meg a vendégeknek is szeretne.
83/84 Kései Sirató válasza:
#12 igen, a stílus maga az ember.
Azért aki 'mindenevő', az ünnepi alkalmakkor húsos ételeket szokott fogyasztani.
84/84 anonim válasza:
Ha tényleg komolyan gondoltad, hogy KETTŐTÖKET testesítsen meg, akkor fele-fele. Ha full vegán lenne, akkor csak magadat raknád paraszt beképzelt módin előtérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!