Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a család húsevő én vegán. Melyik menüválasztás a korrekt?
"Akinek kell a vendégsereg, az úgy szervezze az esküvőt, hogy számukra is élvezetes legyen."
S ha nem fogyaszthatsz húst akkor nem is lesz élvezetes, minden el van rontva....szánalmas! :D
51
Te ennyire ostoba vagy?
A vegánok nem csak húst, hanem tejterméket, tojást vagy mézet sem esznek. Az emberek többsége pedig nem szereti a vegán konyhát, ez ilyen. A death metált sem szeretik, evvan. Ha nem tetszik, ne hívj vendégeket és pont.
Minek hívsz vendégeket, ha ennyire szarsz rájuk? Ha meg ennyire rá vagy szorulva a pénzre amit csúsztatnak majd a borítékban, akkor nem kell esküvőt tartani. 🤷♀️ ha mégis megtartod, akkor elvileg olyanokat (is) hívsz, akiket szeretsz. Szóval csak tekintettel kellene lenned rájuk is a menüválasztásnál.
Én vega vagyok, de eszembe nem jutna ráerőltetni az 50-100 fős társaságra az én kajámat (az esküvőmön sem).
Ráadásul a vegánok nem csak húsmentesen esznek, ott se tojás, se tejtermék se semmi.
Plusz ugye az esküvő nemcsak rólad szól, hanem a párodról is. Őt csak szereted valamennyire, hogy nem viselkedsz vele (is) önző állatként. 🤔
Szerintem továbbra se az a kérdés, kiakadnak-e, hanem, hogy miért kell egy esküvőből hatalmi harcot kreálni. Miért kell itt (is?) azt bizonygatnia a csajnak, hogy az ő farka a hosszabb.
Ez azért kérdéseket vet föl a kapcsolat általános működéséről is szerintem. Nem csak a házigada-vendég felállás normáiról és szokásairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!