Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te esküvődön milyen arányban voltak azok, akiket meghívtatok de nem jöttek el? Ha 1 család 1 fő miatt visszamondja, az ha van gyerek már rögtön 3-5 fő aki nem jön el. Nálunk szerintem túl sokan vannak, akik nem jönnek.
ha ilyen indoka van a maradék 20nak, akkor azt el is kell engedni
1 ok van, amire azt mondom ok, ha nincs pénzük, nem tudnak nászajándékot adni, és emiatt nem akarnak elmenni. De annyira meg kell ismerned őket, hogy ez van-e mögötte
Nálunk 1 család volt, aki nem jött el a lagzira, de az esküvőre igen és még ajándékot is hoztak.. de nem tudtak annyit ami szerintük ok lett volna, így nem jöttek a bulira. Hiába mondtuk, hogy jöjjenek, nem akartak. 120 főből 4 fő
Lehet, hogy túl sok embert hívtatok meg.
Jó, ha tudod, hogy kb. hányan lesztek.
Ez még egész jó arány.
1 pár nem jött el (előző este pedig még úgy volt, hogy majd jönnek, de egyszerűen csak nem jelentek meg- azóta se tudom, hogy miért, ami indokot mondtak, hogy lekésték a vonatot, nem annyira hihető szerintem, de mindegy), meg egy meghívott kísérője az utolsó pillanatban mondta le, szóval nálunk 3 főnek fizettük "potyára" a vacsorát. Mindenki más eljött.
Összesen 62 meghívottból tehát voltak 59-en. Szerintem ez kifejezetten jó arány, én örültem neki nagyon, hogy közel mindenki ott volt :)
kb 65 meghívottból 48-an lettünk a végére :(
- két pár betegség miatt mondta le, ez teljesen oké
- két család kamu okokból
- egy család simán nem jött
- és volt olyan hogy a családokból nem mindenki jött el
Eleve nagyon kevesen voltak meghívva.
Az idősebb sógornőm férje nem jött, állítólag dolgozott, és kislánya sem,( beteg volt). + a 3 régi "barátnőm" nem jött el, egyik se. 😔 Olyan indokokkal amikről ordít hogy kamu. 1. Nincs mit felvennie 2. másnap szülinapi bulija lesz és arra készül ( mintha nem lenne minden évben a következő 70 évben ...) 3. Nincs pénze nászajándékra Hozzáteszem , a felmerülő kerdésekre vonatkozóan többször mondtuk mindenkinek, hogy magukat hozzák, másra nincs szükség, és elég a normál hétköznapi öltözet is. A csajokkal nem tartom a kapcsolatot azóta sem. Rájöttem, hogy sose voltak igazi barátok.
70 fős esküvőt terveztünk.
- Ketten már hetekkel korábban lemondták (mert jön a lányuk akkor, vagy ilyesmi - de ők legalább korrekten, időben jelezték)
- Az egyik vendég az édesanyját hozta volna, aki még előtte nap is jönni akart, de nagyon fájt a lába, így ő végül otthon maradt (idős néni, elnéztük neki)
- Egy háromfős család (vőlegény/férj unokatestvére...) előtte nap (péntek este) mondta le, mert "nem érezték jól magukat", de utána vasárnapra csodás gyógyulás következett be, mert a focimeccsről posztoltak (a rokonok meg jót röhögtek rajtuk) - szerintem gerinctelen húzás volt megvárniuk, hogy ne tudjuk az étteremmel visszamondani a vacsorájukat (nem baj, ha nincs kedvük eljönni, de akkor legalább jelezzék, amint tudják/eldöntötték...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!