Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok mar olyanrol, hogy lanybucsura valaki hozni
akarja a gyereket a menyasszony megkerdezese nelkul?
De ilyenkor ahogy mondja, hogy gyerekkel jön, lendületből vissza kell mondani, hogy gyerek nem jön.
2022. aug. 30. 18:10
Elég fura, hogy valakiben egyáltalán ilyen gondolat előjön. Akármennyire is megsértődik az anyuka, biztosan szólnék.
2022. aug. 30. 18:19
Pontosan, akkor kenyértörésre kell vinni a dolgot: "Édesem, vagy gyerek nélkül jössz, vagy sehogy." Ha erre besértődik, az legyen az ő dolga.
2022. aug. 30. 18:19
Egy lánybúcsú nem gyereknek való. Akkor se, ha nincs vetkőzős fiú, csak egy tucat jól bevsiccsentett csaj fas2alakú szívószállal issza a koktélt, miközben hülye feladatokat találnak ki.
Meg kell mondani, hogy anyukám, ne gyere.
2022. aug. 30. 18:26
Az aki egy klasszikus leánybúcsúra gyerekkel akar jönni, az nem komplett.
Mert most mi is a program?
-berúgás
-részegen táncolás
-vetkőzős úriemberek műsorának a nézése, igen, opcionális, de gyakori
-esetleg valami spa dolog
Na most ezek vagy kobakonként fizetősek, vagy szigorúan 18+osak.
2022. aug. 30. 18:28
Eleve bármilyen eseményre csak úgy kérdés nélkül vinni a gyereket pofátlanság. Lánybúcsúra meg eszembe nem jutna vinni a gyereket, ne viccelj. Még ha csak egy kis vacsoráról is van szó mérsékelt ivászattal, akkor is a menyasszonyt kéne ünnepelni, vele kéne kiengedni a gőzt nyugalomban és békében, ha ott van akár csak egy gyerek is, ez már nem működik (az enyémekkel legalábbis biztosan nem működne). De ugye a legtöbb lánybúcsú nem csak ennyiről szól, és már önmagában nem gyereknek való programról beszélünk. Ha kisbaba és nem mer elszakadni tőle pár órára, akkor ahogy mondod, köszönettel utasítsa vissza a meghívást, ha meg nagyobb, akkor meg semmi keresnivalója ilyen programon.
2022. aug. 30. 18:31
Lánybúcsúra gyereket semmiképp. El sem tudom képzelni, hogy a menyasszonyt "búcsúztatjuk" a fent leírtak alapján, közben egy gyerek ott tipeg körülöttünk.
Szépen tudtára kell adni, hogy ne haragudj drágám de a lánybúcsú nem gyereknek való. Ha már nem éri fel ésszel. Elég durva amúgy, hogy a hölgynek gyereke van!
2022. aug. 30. 18:48
Szerintem nincs pénze bébiszitterre.
2022. aug. 30. 19:03
Ha nincs pénze bébiszitterre, akkor maradjon otthon, bármennyire is lesz neki ez "szar" érzés. Gyerekvállalás előtt, gondolom nem hallott arról, hogy anyaként/szülőként sokmindenről le kell mondani a gyerek érdekében...
2022. aug. 30. 19:09
Nem, még sosem hallottam ilyesmit, és hiába van két gyerekem, el se tudom képzelni, hogy gondolhatja ezt egy anya.
2022. aug. 30. 19:29
Kapcsolódó kérdések: