Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn menyasszonyi tánc kötelező?
Semmi sem kötelező, simán oda adhatod neki úgy is.
Szerintem táncolj vele, sokáig úgy sem fogsz mert fel fogja más kérni, kb 20 másodperc talán, ne hagyd ki,ha már adakozol akkor kicsit táncolj is 😁
Nem kötelező. Kérdezd meg, hogy lesz-e menyasszonyi tánc. Ettől függően adjál ajándékot. Ha lesz tánc, adhatsz ajándékot kevesebbet, a többit kipótolod a menyasszonyi táncban.
Nem kötelező táncolnod a menyasszonnyal, de illik.
Nem nem kötelező. Ha a tánc része zavar akkor nyugi nem tart sokáig, kb 30 mp után (szó szerint) valaki más fog táncolni a menyasszonyal.
Ha a pénz része aggaszt akkor viszont megértem, sokan úgy vannak vele hogy a boríték pénzen túl már nem akarnak adakozni. Merthogy a menyasszonytánc előtt be kell dobni egy összeget egy kalapba. Nem kell lobogtatni a pénzt csak van hogy le van takarva a kalap/edény (vagy mittudom én mi) vagy nem. Ha nincs akkor látni fogják mennyit dobsz be.
Vagy úgy is csinálhatod hogy egy kicsit lecsípsz a boritekpenzből és a maradékot a kalapba dobod... Szóval az egész menyasszonytáncnak semmi értelme szerintem. Csak valakik azt hiszik hogy így több lesz a "bevétel".
Lényeg az hogy sokan kihagyják. Nem ciki.
De nem kell úgy táncolni mint ahigy gondolod. Csak lötyögni kell pár másodpercet. Ha akarsz csak forogtok körbe párat és kész. Senkit nem érdekel. A l~nyeg az hogy a hagyomány szerint fizetsz hogy tancolhass a menyasszonynal. Piros ruhában szokták, a linkelt videóban pont nem abban van a menyasszony de amire gondolok az kb 5 percnél van az idősebb ember és pl a gyerek meg a rózsaszín ruhás lány akivel csak egymás kezét fogva lötyögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!