Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn menyasszonyi tánc kötelező?
Figyelt kérdés
Meghívtak egy esküvőre, egy barát, de még sose voltam esküvőn, így nem tudom hogy szoktak ezek menni, de úgy tudom kell menyasszonyi táncot is csinálni miután a boríték pénzt bedobtam, de ez kötelező? mármint nem a pénz része, hanem hogy a menyasszonnyal táncoljak2022. aug. 1. 17:04
11/12 anonim válasza:
Egyet jobbra egyet balra. Nem nagy dolog, amolyan jelképesen megy, pár lépés után úgyis jön a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!