Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a család húsevő én vegán. Melyik menüválasztás a korrekt?
De el vagy tűnve kérdező! Megakadt a répa a torkodon?
Amúgy szerintem is troll vagy
Voltam már vegán esküvőn. Abszolút kibírható szerintem, hogy húsleves helyett zöldségleves van. Rántott gomba, rizs, krumpli, fűszeres zöldségek, gyümölcstálak, saláták stb pedig volt a rántott húsok helyett. Persze itt is páran kijelentették, hogy éhen halnak inkább bedobnak egy hamburgert, ők el is mentek 1 óra után.
Szerintem is az legyen a menü, amiben a pároddal megegyeztek, mert rólatok szól ez a nap és nem arról, hogy a Juliskanéni kiakadt, hogy nincs zsírban tocsogó disznó grillezve. Meg amúgy sem kell mindig húst zabálni, egy napot igazán ki lehet bírni hús nélkül.
74!
Rántott gomba sem lehet, sőt semmilyen rántott zöldség, mert a vegánok (nem ugyanaz mint a vegetáriánus) tojást sem esznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!