Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a család húsevő én vegán. Melyik menüválasztás a korrekt?
Tegnap még az anyósodnak nem akartál külön menüt, mert te nem adsz az étel intoleranciákra.
Én amikor férjhez mentem,nem a kaján spóroltam. 4 féle fő fogás volt, mindenkinek volt miből válogatni, de bármilyen lakoldalmon jártam, legalább 2 féle mindenhol volt.
Na ezért vagyok nagyon kiakadva a vegánokra. Mert azt hiszik, hogy ők a világ közepe.
Egyszer voltunk vegán esküvőn, engem mondjuk speciel nem zavar, ha nincs hús, de a fél társaság kenyeret evett csak mert ilyen-olyan allergia, illetve sokan pl nem szeretik a gombát... A kaja jó része ment a szemétbe...
Azt nem igazán értem hogy miért nem lehet többféle menüt rendelni.
A mi esküvőnkön is volt olyan akinek pl kóser kaja kellett, másik pl a szárnyasokra allergiás - megoldottuk, mindenki tudott enni. A lazac kóser is meg nem is szárnyas, szóval az volt a màsodik opció.
2024-ben egy vegán pár vegán menüt szolgál fel a lagzin, skandallum, igazán botrányos és hallatlan dolog! Egy fél napon át nem tudnak húst enni azok akik amúgy szoktak, röhejesek vagytok!! Süt belőletek a zsigeri rosszindulat.
Kérdező, aki ilyen szinten van és ennyire a hasa miatt érdekes az, hogy ti a pároddal egybekeltek azt meg ne hívd!
Nem a te esküvőd, hanem a ti esküvőtök!
A párodnak több esze van, mert ő szeretné, ha a vendégek jól éreznék magukat és számukra fimon ételek legyenek. Attól te még ehetsz vegán kaját, miért fáj az neked, ha a többiek is azt eszik, amit megszoktak és szeretnek?
Rád sem erőlteti senki az ízlését, te miért akarod másra erőltetni a sajátod?
35
Akkor nem kell meghívni a vendégeket, ilyen egyszerű.
Gondolom neked sem esne jól, ha nem lennének tekintettel a hóbortodra, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!