Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a család húsevő én vegán. Melyik menüválasztás a korrekt?
Elképesztően hülye vagy, màr bocsànat.
Te egy húsevő esküvőn ennél mondjuk egy marhagulyàst, mert csak az van? Na ugye...
Pffff…. Ne mond már meg, hogy mit ehet a másik. Ez kb a hittérítés kategória.
Neked, hogy esne, ha elmennél valakinek az esküvőjére és csak hús lenne a menü, mert az ifjú pár húsmániás?
Egyébként pedig hajrá, így lehet a “jó” családi viszonyt megalapozni.
Ti vagyok hülyék, hisz rossz a példa. Gondolkozni kéne.
Aki húsevő, az tud vegán kaját is enni. Fordítva viszont nem.
Szerintem meg a kérdezőnek van igaza.
Ez az ő esküvője, az ő napja, ő látja vendégül az embereket, róla szól a történet.
Felnőtt emberek ne haljanak már éhen, ha véletlenül mást kell enni a húsleves rántottahús kombón.
Azért mennek el, hogy tiszteletüket tegyék a pár előtt. Ha nem képesek azt megenni, amivel a pár megvendégeli őket a saját házuk szerint, akkor nem kell elmenni, ennyi.
"papa, miért nem vagyunk már jóban kovácsékkel? -nem volt rántottahús az esküvőjükön, fiam"
" ha arról szólna, amit megtestesítünk"
Mit testesítesz meg? Az, hogy nem eszel húst nem a személyiséged része, nem vagy emiatt se több, se kevesebb, te így táplálkozol és ennyi. Ez nem egy életforma, nem kell magadról mindenkivel közölni, nem kell ezzel feltűnősködni. Emiatt a viselkedés miatt vagytok ellenszenvesek még azoknak is, akik totál leszarják ki mit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!