Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek miről ismertétek fel, hogy a párotok az igazi?
Szempontok:passzolunk-e lényeges dolgokban, mint pl. az értékrend, életmód, emberi tulajdonságok, célok.
Amúgy "Ms.Right" se a "Nagy Ő" nem létezik, az csak humbug.
En csak azokat a pontokat tudom amikor rájövók hogy miert nem lesz jó menet közben buknak ki
Eleinte mindenkirol azt hiszem minden rendben es normális.
De aztán kiderül hogy az egyik drogozik vagy iszik vagy nincs önkontrollja konfliktusokban, vagy értetlen nem fogja fel amiket mondok, vagy másik bi, vagy a családja örökletesen sérült es menet közben módosítok a terven.
Forditva még nem volt hogy valakirol azt hinném hogy alkalmatlan es pozitívan csalódnék.
Eddig csak negatív csalódásaim voltak. Alapvetoen nem tételezek fel hibákat alkalmatlanságot.
*habár össze se jövók olyanokkal akik alkalmatlannak tűnnek bármire is.
(3.voltam)
Soha senki mellett nem éreztem magam olyan érzelmi biztonságban,mint mellette,az otthonom volt.Olyan érzelmeket éltem át,mint soha senki mellett.Elfogadott olyannak amilyen vagyok,önmagam lehettem mellette,szárnyakat adott nekem,színes lett a világ.
El tudtam mellette képzelni az életem a jövőm,egyértelmű volt az első hónap után,hogy így is lesz,mindkettőnk részéről.
A sors ocsmány húzása,hogy 2 hónapja elhunyt,így megmaradt nekem a mérhetetlen fájdalom és egy olyan jövőkép,ami sose válik már valóra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!