Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áprilisi esküvő? Nincs túl hideg akkor egy szabadtéri szertartáshoz?
Figyelt kérdés
Én egyszerre vagyok fázós és izzadós :D Jó kombó :D
Találtunk egy helyszínt, ami tetszik, és márciusban meg áprilisban sokkal olcsóbb is, mint májustól szeptemberig. Én kora nyári esküvőt szeretnék alapból, mert akkor már meleg van, de nem az a tikkasztó hőség, bár ezt se lehet tudni előre. Eső bármikor lehet, de tavasszal valószínűbb, mint nyáron. Vendégek szempontjából is kérdezem, mert aki pl cigizik, annak mindig fel kell vennie a kabátját, ha ki akar menni, meg kevésbé kényelmesen öltözni. Jó időben jó egy lenge nyári ruha, áprilisban nem.
Van tapasztalatotok áprilisi esküvővel kapcsolatban? Megéri kockáztatni, hogy hideg és eső lesz? Az akcióval amúgy 10 ezer / fővel olcsóbb. Kb 450 ezret tudnánk ezzel spórolni.
2023. júl. 31. 14:24
11/11 anonim válasza:
Nekünk április 15-én volt, és napsütéses idő volt, egyáltalán nem fáztunk. De ez szerencse kérdése, nyáron is szakafhat az eső.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!