Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi volt az esküvődön/lagzidon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az esküvődön/lagzidon az, amiből legkevésbé, és amiből a legkönnyebben engedtél?

Figyelt kérdés

Mindenkinek más a prioritás, pl. ismertem menyasszonyt, aki tízezer, illetve aki kétszázezer forintot költött menyasszonyi ruhára, de ételben, zenekarban, meghívóban stb. is hatalmasak az árkülönbségek az esküvő összköltségéhez viszonyítva, ha arányaiban nézzük.

Te miből faragnál le a legkönnyebb szívvel, és mi az, amin nem vagy/voltál hajlandó spórolni?

2023. máj. 8. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Menyasszonyi ruhából volt ugyan álomruhám, de elég könnyen elengedtem, mikor rájöttem, hogy nem úgy áll nekem, ahogy azt szeretném. Volt egy csomó minden, amit szerettünk volna, de a rövid idő miatt nem tudtunk megvalósítani: valami régi/új/köcsön/kék, speciális tortadísz, stb. Ezeket is el tudtam engedni.

Amiből nem engedtünk az a helyszín. Jóval drágább volt, mint eredetileg terveztük, de annyival jobb volt, mint azok, amik belefértek volna az eredeti költségvetésbe (azért így is volt rá pénz). Jól is döntöttünk: a vendégeink is imádták és mi is a mai napig visszajárunk minden évfordulón.

2023. máj. 10. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Én nem is akartam soha mást, mint 2 tanús esküvő.Ebből az lett, hogy szülők és ott volt pár barát.Vacsorán 6-an voltunk egy étterembe.Nem a pénz volt gond, 40 felett is házasodtunk, csak így akartuk.Inkább utazgattunk utána.
2023. máj. 12. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan végül nem lett esküvő, mert szakítottunk, de a tervezést elkezdtük. Én amiből nem tudtam engedni:

- jó minőségű fotók

- elegáns stílusú helyszín

- elegáns menyasszonyi ruha

- ízletes étel, ami nem tipikus menzás kaja, amit mindenki eszik 3x egy héten minimum

De ebből az utolsó három kategóriát is ki lehet hozni olcsóbban, és néztem is a lehetőségeket... annyiban biztos voltam, hogy farmerben-pólóban nem fogok esküdni (de pl. simán varrattam volna magamnak ruhát, vagy egy nagyon egyszerű fehér ruha is megfelelő lett volna, ha elég elegánsnak érzem), és ha nem lehet minimális befektetéssel ízlésesen feldíszíteni, hogy élőben és képeken is elég ünnepi legyen, nem szeretnék művházas / iskolai teremben, hátsókertben stb. "lagzit". Illetve nem szeretném, ha az egész menü paprikáskrumpli-rántotthús-pörkölt lenne.

Kb. minden másból hajlandó voltam engedni, mondjuk egy csomó dolgot nem is éltem meg "engedésnek". Alapvetően nem akartam sosem baromi hosszú, ereszdelahajam lagzit - így már alapvetően kevesebbet költöttem fejben ételre meg szórakoztatásra... de simán ellennék tánc meg zene nélkül is (pedig szeretek táncolni, de nem gondolnék anélkül hiányosnak egy esküvő utáni ebédet), nem akarnék nagyon puccos műalkotásnak is elmenő tortát, süteményekből is rendelnék kevesebbet.

Egy csomó sallangot akkor is elengednék, ha hosszabb ideig tartana a lagzi. Pl. csokordobás, projektoros vetítés, játékok, homoköntés, kezdőtánc...

2023. máj. 15. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a ruhámból nem tudtam engedni. Kinéztem egy gyönyörű habos-babos hófehér ruhát,amit kislány korom óta szerettem volna.

Amin "spóroltunk",az a helyszín volt. Először egy nagyon elegáns kis tóparti kastélyt néztem ki,de amikor utánanéztem,egy vagyonba került volna. Helyette egy hotelben tartottuk,ami utólag nem bizonyult jó ötletnek, mivel éjfél után(az italok hatására), a fele násznép a medencében kötött ki. 😂😂

2023. jún. 1. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nemsokára lesz.

Már azelőtt hogy megkertek a kezem láttam random a neten egy eskuvoi ruhat, mondom nekem ez kelleni fog. Pedig sose voltam eskuvos típus semmi ilyenen nem gondolkoztam. Ezt lementettem és mikor a barátom megkerte q kezem az esélytelenek nyugalmával elmentem a szalonba ahol volt ez a ruha. Na még ott volt. Szóval mondhatni a ruhabol nem engedtem, pedig amúgy tudtam volna, de biztos mindig erre gondoltam volna vissza szóval nagyon örülök hogy végül meglett.

Helyszínre szép panorámás Balatoni helyet akartunk, 2. Hely amit megneztunk az lett végül a helyszín, adottsagaihoz képest baromi jó áron. Na a helyszín az amiből nem engedtem volna. Biztos nem tartottam volna falusi étteremben vagy sátorban. Nekem ez volt a legfontosabb: gyönyörű helyszín ahova bemegyunk és csak csodáljuk milyen gyönyörű q környezet, nem egy sátorban, ahol kb csak azt lehet nézni hogy milyen színű a dekoráció. Ebből adodoan engem a dekor nem is érdekel igazán. Van dekoros de mondtam hogy minimalizaljuk a költségeket. Ezen kívül az érdekel hogy dj és a ceremoniamester jó legyen hogy mindenki jól érezze magát és nagy buli legyen illetve hogy jól nézzek ki😆 mert ezáltal fogom magam jól érezni a bőrömben + ha mindenki más jól érzi magát mint ahogy előbb írtam. Szép helyen jó zene jó menete az estének-ezek a legfontosabbak nekem, sztem mindenki leszarja hogy sötétzöld vagy középzöld az asztali futó, vagy hogy a diszek a tortán marcipanbol vannak e😀

aug. 16. 01:12
 16/17 NTBS ***** válasza:
100%
Nem volt nagy harc. Összesen 9 fő volt ott. Velünk együtt.
okt. 6. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Összesen 4-en voltunk.

Sheines ruha, egy laza vacsi foglalás nélkül, csokor saját volt. Tökéletes volt.

Kiveve egyet. Anyukám már nem lehetett ott 🖤

dec. 1. 22:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!