Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom szarba se nézi a kapcsolatunkat, és én erről eddig nem is tudtam?
Voltam múlt hétvégén egy esküvőn, ahol nem ismertem senkit a barátomon kívül, akinek a kísérője voltam. De nagyon tetszett minden. Először meghökkentett, hogy a menyasszony ruhája pl. nem földig érő volt, meg eleve, hogy januárban van az esküvő. De aztán rálazultam a témára, és olyan esküvőt láttam, mint még soha. Annyi örömkönny volt, hogy az nem igaz. Mindenki boldog volt, és felszabadult. A párról meg ordított, hogy nagyon szerelmesek még annyi év után is... Csak úgy ragyogtak, látszott, hogy jó hatással vannak egymásra.
Másnap is még gondoltam az esküvőre, és egyszer mikor a gondolataimba merültem, nagyot sóhajtottam. Kérdezte a barátom, miért sóhajtottam? Mondtam, hogy észre se vettem, hogy sóhajtok, de a tegnapi esküvőn merengtem, hogy olyan szép volt... Hogy jó látni, mikor 2 ember úgy egymásra talál, mint tegnap a házasodók, vagy mint mi... Erre kérdezte, hogy hogy tudom minket, a mi kapcsolatunkat a tegnap házasodó párhoz hasonlítani? Mondom hogy, hát ők is egy boldog, összeillő szerelmes pár voltak, meg mi is azok vagyunk. Szó szót követett, az a lényeg, hogy a barátom, a mi kapcsolatunkat egyáltalán nem látja se olyan boldognak, se minket kettőnket annyira összeillőnek, mint az a pár, akiknek múlt hétvégén az esküvőjére mentünk.
Szerintem hiányzik neki valami amit nem kap meg melletted vagy tőled.
Érdemes lenne erről beszélgetnetek.
"Szó szót követett, az a lényeg, hogy a barátom, a mi kapcsolatunkat egyáltalán nem látja se olyan boldognak, se minket kettőnket annyira összeillőnek, mint az a pár, akiknek múlt hétvégén az esküvőjére mentünk."
Én erre rögtön megkérdeztem volna a helyedben, hogy akkor miért van veled?
Kell otthonra a fix p*nci, vagy ha ló nincs jó a szamár is?
Vagy esetleg kapcsolatfüggő? Minden mindegy alapon legyen mellette valaki?
Csak mert amit mondott, abból ez jön le.
Te nem kérdezted meg ezeket?
Nem tudom ő milyennek látja ezt a kapcsolatot, de házasságot biztos nem akar veled. Valószínűleg nem is boldog veled.
Ezek után ezt át kellene beszélni, hogy ne raboljátok egymás idejét.
Mi is voltunk hasonló esküvőn. Tudod, mi bukott ki még aznap a barátom szájából? Az, hogy ő is ilyen esküvőt szeretne majd velem, mert minden olyan gyönyörű volt, hogy pont így szeretné majd átélni velem azt a pillanatot. Nálatok sajnos ez a beszélgetés nagyon más irányba ment. Én is meggondolnám a szakítást.
26N 34F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!