Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt egy héttel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt egy héttel a vőlegényem nagymamája ezt írta, nyeljük le?

Figyelt kérdés

Facebookon a jegyes képeink alá kommentelt a fotós oldalán, hogy nem jó képek, szomorú hangulatúak és nem látszik eléggé a vőlegény.

Vőlegényem megkérte, hogy szedje le a nyilvános kommentet. Erre már itt tart a történet:

„Ha akkora problémát okoztam, nem megyek szombaton. Ezt nem szeretném, ha tovabbgyűrűzne, vagy kettőtök között gondot okozna. Egyébként is vagy tudom magam olyan -formába hozni, hogy el tudjak menni, vagy nem. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, nem csípem a kavarást, inkább félreállok.

Régóta ez a legjobb taktika. Akinek nem tetszik velemkapcsolatba valami, az már nem az én problémám. Puszi.”

Ti mit tennétek?

2022. okt. 2. 12:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
#39: Ilyet nem illik kommentelni. Bunkóság.
2022. okt. 7. 18:56
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett, megy vagy nem?
2022. okt. 7. 20:22
 43/46 A kérdező kommentje:

Eljött, normális volt, próbáltam én is jó pofát vágni hozzá. Bár az esküvői videón látszik, hogy nem ölelem, puszilom sokáig a nagyszülők köszöntésénél, elég vicces. Sőt miután megpusziltam, futok a bátyámat köszönteni, mintha menedéket várnék tőle, hogy megvéd ettől a boszorkánytól, emlékszem, hogy ezt éreztem közben.

Sajnos a fotós tényleg elég bunkón ált hozzánk utána… pontosan amit el szerettem volna kerülni. Még nem kaptuk meg a képeket, de reménykedem, hogy lesznek jók közte.

2022. okt. 20. 21:24
 44/46 A kérdező kommentje:
Azon jót nevettem, hogy ne nyeljük le a nagymamát. 🤭🤭🤭
2022. okt. 20. 21:26
 45/46 anonim ***** válasza:
74%
Fotós miért volt bunkó?? Neki mi köze a ti családi életetekhez...???
2022. okt. 21. 09:27
 46/46 anonim ***** válasza:
93%
Fotós vagyok, tök gáz ha a kolléga ezek után bunkón áll hozzátok. Alkotó emberek vagyunk, elég nagy az önérzetünk, de azért rátok haragudni mert valamelyik rokonnak nem tetszenek a képek... Nekem is volt már ilyen, kuncogtam is magamban, meg mesélem azóta is, hogy a nagyi fel volt rajta háborodva, hogy miért nem fekete-fehérek, vagy, hogy miért van elmosva a háttér, de hát valószínűleg az Ő esküvői képeit még más elképzelés, más elvárások, más körülmények és más technikai fejlettség mellett készítették.
2022. okt. 21. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!