Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt egy héttel a vőlegényem nagymamája ezt írta, nyeljük le?
Facebookon a jegyes képeink alá kommentelt a fotós oldalán, hogy nem jó képek, szomorú hangulatúak és nem látszik eléggé a vőlegény.
Vőlegényem megkérte, hogy szedje le a nyilvános kommentet. Erre már itt tart a történet:
„Ha akkora problémát okoztam, nem megyek szombaton. Ezt nem szeretném, ha tovabbgyűrűzne, vagy kettőtök között gondot okozna. Egyébként is vagy tudom magam olyan -formába hozni, hogy el tudjak menni, vagy nem. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, nem csípem a kavarást, inkább félreállok.
Régóta ez a legjobb taktika. Akinek nem tetszik velemkapcsolatba valami, az már nem az én problémám. Puszi.”
Ti mit tennétek?
Eljött, normális volt, próbáltam én is jó pofát vágni hozzá. Bár az esküvői videón látszik, hogy nem ölelem, puszilom sokáig a nagyszülők köszöntésénél, elég vicces. Sőt miután megpusziltam, futok a bátyámat köszönteni, mintha menedéket várnék tőle, hogy megvéd ettől a boszorkánytól, emlékszem, hogy ezt éreztem közben.
Sajnos a fotós tényleg elég bunkón ált hozzánk utána… pontosan amit el szerettem volna kerülni. Még nem kaptuk meg a képeket, de reménykedem, hogy lesznek jók közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!