Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemmel együtt voltam és teherbe estem, körül-belül a 12. hétben lehetek. A párommal terveztünk templomi esküvőt is októberre. Ez a helyzet mennyire befolyásolja? Szerintem a templomit lekéne mondanunk.
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 08:48
1/16 anonim válasza:
Ha lelkiismereted miatt mondanád le, akkor szerintem Isten nem fogja bánni ha a gyermekeddel együtt vonulsz az oltárhoz. :)
Remélem a pap is így gondolja, mivel a 21.században élünk... Beszéld meg vele aggályaidat, nyugodtabb leszel.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ne mondd le, ha mindketten akartok templomit is. Esetleg más szabású ruha kell, attól függően, hogy elrejteni vagy kiemelni akarod, mert még csak kis pocid lesz.
3/16 A kérdező kommentje:
Én inkább elrejteni szeretném. Az a baj, hogy vékony vagyok és ezért feltünőbb is lenne 20 hetesen.
2020. aug. 23. 09:37
4/16 anonim válasza:
Én nem mondanám le. Nincs ezzel semmi gond. :) Ma már gyakoribb, mint gondolnád! Kicsit lengébb ruhát vegyél fel és kész. Sokaknak tán fel sem tűnne. :)
6/16 anonim válasza:
Életemben egy templomi esküvőn voltam. Vidéki kisvárosban ráadásul és a menyasszony már terhes volt.
26/F
7/16 anonim válasza:
Ha amiatt aggódsz, hogy lehet-e vagy illik-e, akkor ne aggódj. Akadálya nincs a templominak, sőt hívő keresztényként én úgy gondolom, hogy jobb így, mert a gyerek már egy rendezett házasságba fog születni.
8/16 anonim válasza:
Szerintem felesleges rejtegetni. Manapság már senki nem gondolja, hogy szűzen házasodtok, és a baba így is házasságba fog születni, gondolom esküvő után amúgy is kezdtetek volna próbálkozni, én nem látom mi a különbség ahhoz képest mintha néhány hónappal később történik a fogantatás.
9/16 anonim válasza:
Most őszintén, nem teljesen mindegy? Úgysem vagy valódi keresztény, hiszen esküvő előtt teherbe estél, és nyilván nem a vőlegény az egyetlen, akivel lefeküdtél életed során. Ráadásul még hazudni is akarsz a papnak azzal, hogy titkolod előtte (meg a násznép előtt) a terhességet. Tartsátok csak meg nyugodtan a templomi esküvőt, ígyis-úgyis csak egy képmutatás.
10/16 anonim válasza:
#9 nem ez a kereszténység lényege 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!