Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A köves gyűrűvel mi a helyzet a szertartáson?
Figyelt kérdés
Köves gyűrűvel kérte meg a kezem a vőlegényem. Ezt hordtam a bal kezemen, utána megcsináltattuk a karikagyűrűket is, amit hordtam a köves mellett ugyanúgy bal kézen. Az oké, hogy a szertartás előtt lekerül a balról a karika, és ott húzzuk fel jobb kézre, de a köves utána marad a balon? Vagy később áttehetem a jobbra? Vagy azt is le szokás venni a szertartás előtt?2015. szept. 21. 10:09
1/6 anonim válasza:
Én továbbra is a bal kezemen hordom a köves gyűrűt. A jobb kezemen a karikagyűrű van, de azt mi az esküvőn húztuk csak fel. A szertartás ideje alatt is a bal kezemen volt a köves gyűrű.
2/6 anonim válasza:
A karikagyűrűt én nem hordtam a szertartás előtt, az milyen már, mintha a menyasszonyi ruhádat felvennéd párszor a nagy nap előtt.
Én nem tulajdonítok jelentőséget annak, h melyik kézen van melyik gyűrű. Azon hordom, amelyiken kényelmes, azaz minden gyűrűmet bal kézen, mert a jobb kezemen zavar a tevékenységeimben.
3/6 anonim válasza:
Nekem maradt a balkezemen a köves gyűrű, a jobbra pedig felkerült a karika. Az esküvőig mi nem is hordtuk mondjuk a karikagyűrűt. Én egy ujjamon nem is hordanék két gyűrűt, nem is szép és még kényelmetlen is. A karikagyűrű egyébként jó a jobb kezedre is? Mert nekem pl elég nagy eltérés van a két kezem között, ami jó a jobbra, az egy kicsit lötyög a balon.
4/6 anonim válasza:
Semmi nincs vele, az csak egy csillogó kis ékszer.
5/6 anonim válasza:
Ízlés dolga ez is. Mifelénk úgy szokás, hogy a köves gyűrű egyfajta jel, hogy oda kerül hamarosan a karikagyűrű. Tehát az esküvőn a bal kézre kerül a karikagyűrű, a köves pedig átkerül a jobb kézre. De ismerek olyat is, aki egymáson hordja a kettőt.
6/6 anonim válasza:
az esküvőn bal kezemen volt, azóta hordom mindkettőt a jobbon, gyűrűsujjamon. de ez csak akkor mutat jól szerintem, ha egyszínűek a gyűrűk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!