Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt egy héttel a vőlegényem nagymamája ezt írta, nyeljük le?
Facebookon a jegyes képeink alá kommentelt a fotós oldalán, hogy nem jó képek, szomorú hangulatúak és nem látszik eléggé a vőlegény.
Vőlegényem megkérte, hogy szedje le a nyilvános kommentet. Erre már itt tart a történet:
„Ha akkora problémát okoztam, nem megyek szombaton. Ezt nem szeretném, ha tovabbgyűrűzne, vagy kettőtök között gondot okozna. Egyébként is vagy tudom magam olyan -formába hozni, hogy el tudjak menni, vagy nem. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, nem csípem a kavarást, inkább félreállok.
Régóta ez a legjobb taktika. Akinek nem tetszik velemkapcsolatba valami, az már nem az én problémám. Puszi.”
Ti mit tennétek?
Hát ti ismeritek a nagymamát, simán lehet, hogy csak írásban bénán fejezi ki magát.
De teljesen ismeretlenül én erre inkább azt mondanám, hogy maradjon akkor otthon. Félnék, hogy a fél esküvő az ő hisztijéről meg sértődöttségéről szólna és a franc se akarna ilyet a saját esküvőjére. Mondjuk szinte biztos vagyok benne ez alapján, hogy fejben már nem oké neki valami. Nem illik ilyet írni jegyes képek alá, teljesen mindegy, hogy tényleg rosszak-e a képek vagy sem.
No meg azzal kell számolni még ez esetben, hogy addig hallgathatjátok majd azt, hogy "őt bezzeg ELKÜLDTÉTEK az esküvőről", amíg él...
Egy esküvőnek a házasulandó párról kellene szólnia. Mindenki másnak csak annyit kellene tenni hogy gratulálnak, és megpróbálnak osztozni a fiatalok örömében. Akinek ez nem megy az nem menjen el az esküvőre.
Nem illik ilyenkor cirkuszolni, beszólogatni, véleményt nyilvánítani. Ilyenkor illik a rokonoknak visszavenni az egóból. Ha a nagymama szereti az unokáját akkor osztozik az örömében és csendben marad. Ha nem ért egyet valamivel akkor ne menjen el. De azt ne várja, hogy majd mindenki vele foglalkozik meg a sértett egójának a fényezésével. Ez nem az ő napja lesz, hanem a fiataloké.
Ha nektek megfelelnek a képek, akkor nem kell törődni a nagyival. Ha elég intelligens akkor szépen csendben elmegy az esküvőre, és megtiszteli az unokáját azzal hogy nem duzzog. Ha nem megy az az ő baja, az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!