Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nők ti legfújnátok az esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti legfújnátok az esküvőt ha a vőlegényetekről ilyesmi derülne ki?

Figyelt kérdés
Mondjuk tök véletlen vígan üdvözölné az utcán szembejövő rég nem látott volt osztálytársát (általános suli) de az lehűti azzal hogy ne vigye túlzásba az örömködést mert ő még nem szenilis. Tehát a volt osztálytárs arra célzott hogy nem felejtett még el ezt azt ....lévén annakidején szekálva volt. Vőlegény azt később elismeri hogy egyesek az osztályból szórakozásból verték, alázták ezt a tagot a suliban úgy mint a sokkoló bullying tárgyú internetes videókban csak akkor még nem voltak okostelefonok. Ő személy szerint nem bántotta csak a bántalmazókat kvázi támogatólag röhögött meg olykor eleresztett egy "ádjá' neki!"-t. Mindezt azért mert ha a gyengébb mellé áll hátha ő is célkeresztbe kerül inkább elvegyült a tömegben. Mentség erre hogy régen volt vagy azért nehéz lábon kihordani egy ilyen csalódást??

2021. aug. 2. 22:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
86%
Nem fogok felnőtt embert azért elitélni mert általánosba hülye volt a többi gyerekkel együtt. Ha most is ilyen akkor pedig az esküvő gondolata se merülne fel.
2021. aug. 2. 22:51
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Ha akarsz, fogsz találni kifogást, hogy lefutó az esküvőt...
2021. aug. 2. 22:54
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
*lefújd
2021. aug. 2. 22:54
 4/31 anonim ***** válasza:
44%
Én hozzámennék a lúzer csávóhoz inkább, hogy ezzel móresre tanítsam ezt a mérhetetlenül gonosz szörnyeteget.
2021. aug. 2. 23:01
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

Én emlékszem, hogy óvodába egy lányt kergettem az udvaron található seprűvel, mert kocos volt a haja és azzal akartam megfésülni, erre ő meg elkezdett rohanni én meg utána. Az óvónők kaptak el minket, hogy mi a francot csinálunk. Mivel az én kezemben volt a seprű, ezért szüleimet elláták pár jótanácsal az óvónők. Kaptam is otthon.

Általánosban meg elkezdtünk egy lerobbant házat feltörni, hogy az milyen jó lesz nekünk Őrs szobának. A gond az volt, hogy közben kiderült van gazdája és jól feljelentett bennünket. Megint kaptam otthon.

Szóval, nagy valószínűséggel az akkori ésszel az ember nem fogta fel, hogy mit csinál. Nem látta és érezte tetteinek a következményeit.

Nőkhöz volt a kérdés és én férfi vagyok, de én azt gondolom, ezért nem kell lefújni!

Legyetek boldogok!

2021. aug. 2. 23:03
 6/31 A kérdező kommentje:
Csakugye hány válásnál jön elő az hogy : "hát (rém)álmomban se gondoltam volna hogy létezik egy ilyen oldala is... annyira klappolt minden stb..."
2021. aug. 2. 23:14
 7/31 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert úgy házasodnak az emberek hogy nem ismerik a másikat általában, nem éltek éveken át együtt, nem voltak ténylegesen nehéz időszakaik stb, meg ugyanígy mint te, kételyekkel mennek bele, aztán csodálkoznak hogy tényleg nem tökéletes.
2021. aug. 2. 23:16
 8/31 anonim ***** válasza:
66%

#5 ös vagyok!

Ha meg klappolt eddig minden, akkor nem kell ezen gondolkodni. Ha neki ilyen tulajdonságai lennének még mindig, akkor tudnál róla.

Azt kell átgondolni, hogy milyennek ismerted és ezért hozzá szeretnél-e menni. Ha úgy érzed, jó férj lenne belőle és szereted, akkor ne gondolkodj tovább.

2021. aug. 2. 23:18
 9/31 anonim ***** válasza:
25%

istenem, ki az, aki egy sok-sok eve tortent altalanos iskolas hulyeseg miatt felrugna egy amugy jol mukodo kapcsolatot?! mindenkinek voltak regen fura dolgai, ha minden ‘aprosag’ miatt egybol szakitanank a masikkal, nem lenne senki parkapcsolatban.

egyebknet ez a volt osztalytars ritka nagy gyoker lehet, ha siman visszakoszones helyett kepes egy ilyen hisztit lerendezni, masok elott raadasul. baromi gyerekes es szanalmas.

10/31 anonim ***** válasza:
70%
Én biztosan lefújnám, mivel engem is bántottak általánosban. Bár szerintem az, hogy ilyen a vőlegény, számomra már sokkal hamarabb, apró jelekből kiderült volna, mert én eléggé hiperérzékeny, és éles szemű megfigyelő vagyok.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!