Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti legfújnátok az esküvőt ha a vőlegényetekről ilyesmi derülne ki?
Én emlékszem, hogy óvodába egy lányt kergettem az udvaron található seprűvel, mert kocos volt a haja és azzal akartam megfésülni, erre ő meg elkezdett rohanni én meg utána. Az óvónők kaptak el minket, hogy mi a francot csinálunk. Mivel az én kezemben volt a seprű, ezért szüleimet elláták pár jótanácsal az óvónők. Kaptam is otthon.
Általánosban meg elkezdtünk egy lerobbant házat feltörni, hogy az milyen jó lesz nekünk Őrs szobának. A gond az volt, hogy közben kiderült van gazdája és jól feljelentett bennünket. Megint kaptam otthon.
Szóval, nagy valószínűséggel az akkori ésszel az ember nem fogta fel, hogy mit csinál. Nem látta és érezte tetteinek a következményeit.
Nőkhöz volt a kérdés és én férfi vagyok, de én azt gondolom, ezért nem kell lefújni!
Legyetek boldogok!
#5 ös vagyok!
Ha meg klappolt eddig minden, akkor nem kell ezen gondolkodni. Ha neki ilyen tulajdonságai lennének még mindig, akkor tudnál róla.
Azt kell átgondolni, hogy milyennek ismerted és ezért hozzá szeretnél-e menni. Ha úgy érzed, jó férj lenne belőle és szereted, akkor ne gondolkodj tovább.
istenem, ki az, aki egy sok-sok eve tortent altalanos iskolas hulyeseg miatt felrugna egy amugy jol mukodo kapcsolatot?! mindenkinek voltak regen fura dolgai, ha minden ‘aprosag’ miatt egybol szakitanank a masikkal, nem lenne senki parkapcsolatban.
egyebknet ez a volt osztalytars ritka nagy gyoker lehet, ha siman visszakoszones helyett kepes egy ilyen hisztit lerendezni, masok elott raadasul. baromi gyerekes es szanalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!