Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nálatok tudta előre a vőlegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok tudta előre a vőlegényetek, hogy milyen ruhátok lesz, vagy pedig meglepetés volt?

Figyelt kérdés

Mennyire szokás még az, hogy a vőlegény csak a 'nagy napon' láthatja a menyasszonyi ruhát?

Bennem olyan kettős érzés van.. egyrészt szeretném kikérni a véleményét, hogy mit gondol róla, hogy álla ruha rajtam? Másrészt pedig szeretném látni az arcán a meglepetést is, amikor találkozunk a fotózáson. És a kettő jelentősen kizárja egymást. :D

2017. ápr. 16. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi együtt vettük meg a ruhát,10 éve volt az esküvőnk.
2017. ápr. 16. 15:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Ő veszi a ruhámat, amugy is vele akartam megvenni, az o velemenye a legfontosabb nekem.
2017. ápr. 17. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Meglepetés volt. Tetszett neki.
2017. ápr. 17. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Meglepi volt :) nagyon tetszett neki! :D
2017. ápr. 17. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Én varratom, együtt választottuk ki, mert amit kinéztem, nem tetszett neki, és az a legfontosabb. Utána viszont nem fog a ruhában látni és tuti h 10perc alatt elfelejtette, h milyen a ruha:D másrészt a nagy napon ne a ruhámtol ajuljon el, hanem az összhatástol, smink, haj, na meg h ott vagyok :D
2017. ápr. 17. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem mutattam meg neki. Meglepetés volt. Nagyon tetszett neki.
2017. ápr. 17. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Általában nagyon jó ízlése van, és a szemembe mondja, ha valami nem áll jól, viszont a menyasszonyi ruhában nem fogom kikérni a véleményét. :)

Ismerem az ízlését (minimál smink, természetes haj, nem habos-babos-hercegnős ruha), tudom, hogy én milyenben lennék, és ennek a kombinációját választom.

2017. ápr. 18. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
nem látta. de jobb lett volna, ha látja, ő talán megmondta volna, hogy lehetnék sokkal szebb is..
2017. máj. 1. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy látta, sőt a vendégsereg nagyrésze is látta az esküvő előtt. Én nem tudok ilyesmiket titkolni előtte (ezt nem beszólásként szánom azok felé, akik titokban tartották, mert szerintem annak is megvan a maga varázsa, hogy az esküvő napján látja először, csupán tényközlés volt). Plusz még olyan megfontolás is volt benne, hogy nem klasszikus esküvői ruhám volt, hanem egy színesen hímzett, térdig érő ruha, szóval olyasmi, ami megosztó lehet. Imádta. :)
2017. máj. 28. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!