Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik a Bocskai-öltöny? Mit szólnátok, ha a vőlegényetek ebben akarnak feleségül venni?
2015. febr. 12. 20:29
2/33 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Jól illik egy hagyományos esküvőhöz, csak akkor a menyasszonyi ruhának is hasonlónak kéne lennie.
3/33 anonim válasza:
Nem tetszik, de ha ezt annyira szeretné nem ellenkeznék. Ő se mondja meg h én milyen ruhát vegyek fel.
4/33 anonim válasza:
Általában műmájer politikusok hordtak ilyent a rendszerváltás után,
de már ők sem égetik magukat vele!!
5/33 anonim válasza:
Nagyon tetszik. :) Szeretném, ha ilyenben lenne a vőlegényen.
Elnézve viszont az itt adott vegyes válaszokat, a menyasszonyod stílusát kellene kipuhatolni (tetszik-e neki vagy nem).
6/33 anonim válasza:
Nálunk ez lesz. Én nem is vagyok hajlandó másban :).
7/33 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy kin van rajta. Egy szép szál férfin nagyon jó tud lenni, de ha nem szép szál férfi akkor hát izé..
8/33 anonim válasza:
magyaros esküvőre jó, pláne ha mindketten ilyet szeretnétek. ha a menyasszony modern ruhában van, akkor szerintem nagy lenne a kontraszt.
személy szerint nekem nem tetszik, és biztosan mindent megtennék, hogy lebeszéljem róla a páromat ha ilyesmire vetemedne - szerencsére mindketten a modern stílust szeretjük.
9/33 anonim válasza:
Nekem bejön :) magyaros esküvőre meg főleg illik egy díszmagyar jellegű menyasszonyi ruhához pl.
10/33 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. De ha ilyet akar valamelyikőtök, akkor mindenképp igazodjon hozzá a menyasszonyi ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!