Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek tetszik a Bocskai-öltön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik a Bocskai-öltöny? Mit szólnátok, ha a vőlegényetek ebben akarnak feleségül venni?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 12. 20:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
80%
Férjem most ilyet akar, nekünk nagyon tetszik.
2015. febr. 13. 13:04
 22/33 anonim ***** válasza:
54%
21, egyrészt értem az indulatod, másrészt sajnos a bocskai-ruhát éppúgy elhasználták aktuálpolitikai célra, mint a svasztikát. Ma igenis politikai kérdés, ki veszi fel, igen, ennyire beteg ez a világ. Talán egyszer eljutunk oda, hogy sikerül rehabilitálni mindazon jelképeket, amiket ilyen vagy olyan oldalról kisajátítottak. A svasztikát, a nemzetiszín kokárdát, a bocskai-öltönyt, de éppígy a szivárványt, a szegfűt, a narancsot stb. stb.
2015. febr. 13. 13:17
 23/33 anonim ***** válasza:
83%
Én régen úgy gondoltam, hogy majd a leendő férjem ilyen Bocskai-ban fog elvenni, úgyhogy nekem nagyon tetszik. Végül az igazi vőlegényem egyenruhában lesz. :-)
2015. febr. 13. 13:19
 24/33 anonim ***** válasza:
74%
[link] tessék ezeket végignyálazni, egyikről se fog politikus eszetekbe jutni. Ahogy egy öltöny, ez is lehet rettenetesen szabott (mint tehénen a gatya) és tökéletes. Rövidebb kabáttal szerintem nagyon elegáns és modern. Mindig előre kell gondolkodni hogy milyen nyakú inggel és nyakkendővel fogja a vőlegény viselni, mert az is nagyban változtat az összhatáson.
2015. febr. 13. 13:32
 25/33 anonim ***** válasza:
39%
Jesszus, a Katiszalon a nagy magyar gagyigyár... ne ez legyen már az etalon.
2015. febr. 13. 13:39
 26/33 anonim ***** válasza:
62%

23: Csak az társít politikához, aki politikához akar társítani, aki nem ismeri a "jelképek" eredetét. Aki csak az aktuálpolitikát látja, de helytörténetről, néprajzról, történelemről (nem 1919 utáni politikáról!) semmit sem tud, magyarán a műveltésege nem terjed tovább a napi, tévéből ömlő szennynél. Nevetséges, hogy mindenféle hülye divatszemélet alapján kell megítélni dolgokat, ez épp olyan elvakult marhaság, mint hogy az Újpest szurkoló még a gyepet is gyűlöli...

Ja! S ha már politizálsz. Legyél kedves megnézni a Köztársasági Őrezred egyenruháját. A franc a szélsőjobbos bandába! De lehet csak nem néznek tévét, nem tudják, hogy ettől ők szélsők. A tudatlan parasztja, mi? :D Van ám még pár _állami_ szerv, ahol ez a hagyományos díszegyenruha.

No mindegy, bár a napi politikát követjük, de szerencsére nem az alapján gondolunk valamit, hogy mi a divat, vagy mit gyömöszöl a fejekbe, forgat ki a média mert tévénk nincs :) Hiába színes a kép, csak fehér vagy fekete, nincsenek árnyalatok.

2015. febr. 13. 13:42
 27/33 anonim ***** válasza:
21%
Nem tetszik, és kizártnak tartom, hogy a férjemnek ilyesmi eszébe jutott volna; de ha mégis, egyből lebeszélném róla. Nem elsősorban a stílusa zavar, vagy az, hogy népies, hanem maga a tény, hogy elsősorban szélsőjobbos szájhős nagymagyarok szoktak ilyesmit magukra húzni, ettől az irányzattól pedig egyszerűen rosszul vagyok, mert árasztja magából az intoleranciát és rasszizmust.
2015. febr. 13. 13:53
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
A gulyás meg antiszemita :D :D
2015. febr. 13. 14:51
 29/33 anonim ***** válasza:
73%
26, részben igazad van (bár kicsit túl támadó vagy). Csakhogy attól, hogy ismerjük az eredetét valaminek, vagy a kultúrtörténetét, attól még sajnos a MAI viszonyok közt élünk, és egy MAI társadalomba vagyunk beillesztve. Akár tetszik, akár nem, ez jár bizonyos metakommunikációs felhangokkal, amiket aztán vállalhatunk vagy lázadhatunk ellenük. Amúgy nem politizálok, és jóval az átlag alatt van az érdeklődésem az aktuálpolitika iránt, de ettől még látom, ami van.
2015. febr. 13. 15:07
 30/33 anonim ***** válasza:
59%

27-es azt kihagytad, hogy a Bocskai maga megtestesíti az irredentizmust és a sovinizmust is, és maga a virtuális Trianon!

*trollkodás off

Amúgy itt is megkérdem, hogy ha állítólag a Kati Szalon nem jó, de én díszmagyaros stílusù ruhàt szeretnék, akkor hova menjek? :))

2015. febr. 13. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!