Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek tetszik a Bocskai-öltön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik a Bocskai-öltöny? Mit szólnátok, ha a vőlegényetek ebben akarnak feleségül venni?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 12. 20:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
57%
Nekem tetszik és örülnék, ha ilyenben szeretne házasodni. Elegáns, szép és hagyománytisztelő.
2015. febr. 12. 21:50
 12/33 anonim ***** válasza:
65%
Szép és elegáns viselet. Örömmel venném.
2015. febr. 12. 22:06
 13/33 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nagyon nem tetszik, szerencsére a páromnak eszébe sem jut, hogy ilyenben legyen az esküvőnkön, úgyhogy eléggé egyezik az ízlésünk :)

A Bocskai-öltöny amúgy is a volt középiskolámat juttatja eszembe, ahol szinte az összes szélsőjobbos tanár ilyenben bohóckodott minden iskolai ünnepélyen. Nincsenek túl szép emlékeim erről a suliról, szóval ez kb. az utolsó dolog lenne, amit az esküvőmön látni szeretnék.

2015. febr. 12. 22:08
 14/33 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egy Bocskai mindig is elegáns, szép viselet. Nekem apám akar örömapaként Bocskait húzni, de nem baj :D Szerintem különb egyes öltönyöknél. És nem ódivatú.
2015. febr. 13. 06:30
 15/33 anonim ***** válasza:
50%
Úgy gondolom ez a legelegánsabb öltöny amit valaha férfin láttam. A fiamék iskolájában a ballagó fiúkon ez díszegyenruha. Olyan egyformák és olyan szépek! Remélem a az esküvőjén is ilyet fog viselni!
2015. febr. 13. 09:33
 16/33 anonim ***** válasza:
96%
Nos, nem mindegy, ki a viselője. Nekem hiába tetszik, ha a férjemen egyáltalán nem tudom elképzelni.
2015. febr. 13. 09:42
 17/33 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem tetszik, de nem feltétlen kell hozzá klasszikus szabású menyasszonyi ruha. Ez pl. egy modernebb fazon, de a hímzés miatt nagyon illik a bocskai öltönyhöz: (picit kevesebb, és nem feltétlen fekete hímzés is jó lenne)

[link]

Olyat is láttam már, hogy empire fazonú ruhán kalocsai hímzés volt és szépen mutatott.

2015. febr. 13. 10:22
 18/33 anonim ***** válasza:
49%
Tetszik, de nem örülnék, ha a leendő férjem ilyen öltönyben szeretne elvenni. Szerencsére nem stílusa.
2015. febr. 13. 10:48
 19/33 anonim ***** válasza:
26%

"szinte az összes szélsőjobbos tanár ilyenben bohóckodott minden iskolai ünnepélyen."

Teljesen egyetértek!

...és nem csak a tanárok.

Sajnos hiába tetszik, vagy nem tetszik, ha egy bizonyos hovatartozást jelent a politikában.

"Oda tartozom én is" jelentése van, mert ezt egyes emberek "egyenruhaként" hordták és hordják tüntetőleg, a mai napig.

Ugyanakkor megértem a lányokat is, akik nem tudnak semmit a napi politikáról, és ők csak a szabását és a fazonját nézik a ruháknak...

2015. febr. 13. 11:34
 20/33 anonim ***** válasza:
56%

Alapvetően mint ruha, szerintem szép.

Csakhogy:

- rárakódott egy olyan politikai máz, ami miatt sajnos már nemigen lehet "csak" ruhaként nézni

- ezt bizony össze kell hangolni a menyasszonyi ruhával, és nekem nagyon-nagyon-nagyon nem a stílusom a magyaros menyasszonyi ruha, sokkal inkább a szecessziós, kicsit vintage vagy épp 60-as éveket idéző rövidek tetszenek. És így erősen ütközésbe kerülnénk, ha véletlen a párom ilyet akarna. Szerencsére neki nincsenek konkrét vágyai ruhát illetően, jobban mondva csoda lesz, ha ráimádkozom egy inget-zakót arra az egy órára :))) szóval én is kedvemre választhatok valami formabontóbbat, mint egy fűzött, zsinóros, varrott, kalocsai mintás habcsók.

2015. febr. 13. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!