Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik a Bocskai-öltöny? Mit szólnátok, ha a vőlegényetek ebben akarnak feleségül venni?
Nekem nagyon nem tetszik, szerencsére a páromnak eszébe sem jut, hogy ilyenben legyen az esküvőnkön, úgyhogy eléggé egyezik az ízlésünk :)
A Bocskai-öltöny amúgy is a volt középiskolámat juttatja eszembe, ahol szinte az összes szélsőjobbos tanár ilyenben bohóckodott minden iskolai ünnepélyen. Nincsenek túl szép emlékeim erről a suliról, szóval ez kb. az utolsó dolog lenne, amit az esküvőmön látni szeretnék.
Nekem nem tetszik, de nem feltétlen kell hozzá klasszikus szabású menyasszonyi ruha. Ez pl. egy modernebb fazon, de a hímzés miatt nagyon illik a bocskai öltönyhöz: (picit kevesebb, és nem feltétlen fekete hímzés is jó lenne)
Olyat is láttam már, hogy empire fazonú ruhán kalocsai hímzés volt és szépen mutatott.
"szinte az összes szélsőjobbos tanár ilyenben bohóckodott minden iskolai ünnepélyen."
Teljesen egyetértek!
...és nem csak a tanárok.
Sajnos hiába tetszik, vagy nem tetszik, ha egy bizonyos hovatartozást jelent a politikában.
"Oda tartozom én is" jelentése van, mert ezt egyes emberek "egyenruhaként" hordták és hordják tüntetőleg, a mai napig.
Ugyanakkor megértem a lányokat is, akik nem tudnak semmit a napi politikáról, és ők csak a szabását és a fazonját nézik a ruháknak...
Alapvetően mint ruha, szerintem szép.
Csakhogy:
- rárakódott egy olyan politikai máz, ami miatt sajnos már nemigen lehet "csak" ruhaként nézni
- ezt bizony össze kell hangolni a menyasszonyi ruhával, és nekem nagyon-nagyon-nagyon nem a stílusom a magyaros menyasszonyi ruha, sokkal inkább a szecessziós, kicsit vintage vagy épp 60-as éveket idéző rövidek tetszenek. És így erősen ütközésbe kerülnénk, ha véletlen a párom ilyet akarna. Szerencsére neki nincsenek konkrét vágyai ruhát illetően, jobban mondva csoda lesz, ha ráimádkozom egy inget-zakót arra az egy órára :))) szóval én is kedvemre választhatok valami formabontóbbat, mint egy fűzött, zsinóros, varrott, kalocsai mintás habcsók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!