Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A videon (link lennt) 07:10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A videon (link lennt) 07:10 nél van egy ruha, ami nekem nagyon tetszik. Mi a veleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 20. 00:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.
2014. aug. 20. 00:30
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, termeszetesen ment like :-) Egy picit bővebben kitudod fejteni a vélemenyedet? Túl nagy? Vagy Túl habos?
2014. aug. 20. 00:39
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nagyon tettszik :D

Én imádom a habosságát,és tettszik az áttetsző felsőrész is.Ilyesmi az álomruhám... :D

2014. aug. 20. 00:57
 4/15 anonim ***** válasza:
33%
Annyira egyébként nem vészes. Az egyszerű mindig elegánsabb, így az ilyen ruhákban is azt preferálom. Persze mindenkinek van habos-babos hamupipőke álma, de sosem szabad túlzásba vinni. Ennél a ruhánál például nagyon szép a felső része, a vintage stílus nálam alapból elsőséget élvez. Bár azt a szalagot lehagytam volna, ahogy a tüllt is a szoknyarészről. Ha már alapból magasabban kezdődne az abroncs és a tüll alatti hosszabb szoknyarész lenne a csípőnél ilyen széles, szerintem akkor nézne ki igazán jól. :)
2014. aug. 20. 00:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Nektek is ment a "like".
2014. aug. 20. 01:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ilyesmi az alom ruha :) szep is,nem is tul habos babos :) :DDD
2014. aug. 20. 03:11
 7/15 anonim ***** válasza:
12%

Nekem sem tetszik

Nekem nagyon taszító ez a fodros sok réteg, valahogy ránézés dosszérzésem van tőle, nem tupűnik igényesnek( tudom, hogy ez olyan anyag, s tervező ia neves..stb ettől függetlenül)

Ha ez még nem is lenne, akkor az átlátszó felaő rész, hát az magyon nem. Egyreszt, akinek jóláll se vegye fel, nem esküvőre valő dolognnak tartom, az átlatsző darabokat

Pedig én aztán tényleg nyitot vagyok, nem konzervatív, nem prűd ;)

Remélem ugyanarra a ruhátpra gondoltunk, és nem egy másik ruháról fejtettem ki a véleményem..

Azt mondom, hogy ízlések és pofonok, nekem nagyon nem

Zárójwlben: ezeknek a lányoknak mennyire előnytelenek a ruhák.... Mindenhol elállnak, mellrész bő... Stb, van aki már túl vékony ezekhez is

2014. aug. 20. 06:30
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
A teteje tetszik, de az alja nem a fodrok miatt. Nem szeretem az ilyen szoknyákat, de ez egyéni ízlés dolga, ha neked tetszik, vegyél fel ilyet. A lényeg, hogy te jól érezd magad benne.
2014. aug. 20. 09:27
 9/15 anonim ***** válasza:
A teteje szerintem is szep, bar engem zavarna, hogy atlatszik. Az alja nekem is tul fodros, de ha neked ez tetszik, Kerdezö, akkor ilyet vegyel fel, mindenkinek mas az izlese, en a visszafogottabbakat szeretem.
2014. aug. 20. 09:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem az 1:03-as ruha jobban tetszik, de ez sem rossz.
2014. aug. 20. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!