Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A videon (link lennt) 07:10 nél van egy ruha, ami nekem nagyon tetszik. Mi a veleményetek?
Nekem nagyon tettszik :D
Én imádom a habosságát,és tettszik az áttetsző felsőrész is.Ilyesmi az álomruhám... :D
Nekem sem tetszik
Nekem nagyon taszító ez a fodros sok réteg, valahogy ránézés dosszérzésem van tőle, nem tupűnik igényesnek( tudom, hogy ez olyan anyag, s tervező ia neves..stb ettől függetlenül)
Ha ez még nem is lenne, akkor az átlátszó felaő rész, hát az magyon nem. Egyreszt, akinek jóláll se vegye fel, nem esküvőre valő dolognnak tartom, az átlatsző darabokat
Pedig én aztán tényleg nyitot vagyok, nem konzervatív, nem prűd ;)
Remélem ugyanarra a ruhátpra gondoltunk, és nem egy másik ruháról fejtettem ki a véleményem..
Azt mondom, hogy ízlések és pofonok, nekem nagyon nem
Zárójwlben: ezeknek a lányoknak mennyire előnytelenek a ruhák.... Mindenhol elállnak, mellrész bő... Stb, van aki már túl vékony ezekhez is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!