Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti legfújnátok az esküvőt ha a vőlegényetekről
ilyesmi derülne ki?
#18! Azért mert a párod lett. Viszont ha a szomszédos, utcabeli stb akkor biztos eszében lenne és jókat mosolyagna rajta. Még hogy nem emlékszik!? Hagyjuk már. Nem egy alkalommal szekált azt írtad, ezt nem tudom elhinni hogy nem emlékszik rá. Miért kert bocsánatot 200x? Nem emlékezés miatt?
2021. aug. 3. 04:23
Igen a párod érdekében? Te angyal voltál eddig?
Az dobja rá az első követ.....
2021. aug. 3. 06:04
Nálunk is volt olyan srác akit mindenki utált mert a legelső napon úgy indított,hogy van egy háziállata. Ez pedig a testvére..
Én fizikailag csak egyszer vertem meg,de akkor joggal. Lelkileg sosem bántottam,de huszonévesen összefutottunk beszélgettünk, bocsánatot kértünk és végül megittunk egy békeüdítőt. Ma már egyetemi tanár és belátta,hogy kellett ez,hogy helyretegyék.
2021. aug. 3. 06:20
Páromat már 7 éve ismerem, több nehéz helyzeten keresztülmentünk, tudom, hogy milyen, amikor az ember nem játssza meg magát. Nem agresszív, nem bántalmazó. Tehát nem szakítanék, ha kiderülne egy ilyen. Azért sem, mert általános iskolás korban borzasztóan erős a csoportnyomás, a gyerekek általában eszerint cselekednek, hiába érzik valahol, hogy ez helytelen.
2021. aug. 3. 08:44
Szerintem kérdezd ki az ovis korszakáról is. Ha meghúzta Fannika haját, akkor kukázd.
2021. aug. 3. 09:05
"Én biztosan lefújnám, mivel engem is bántottak általánosban. Bár szerintem az, hogy ilyen a vőlegény, számomra már sokkal hamarabb, apró jelekből kiderült volna, mert én eléggé hiperérzékeny, és éles szemű megfigyelő vagyok."
Dettó. Akit bántottak, az észreveszi a legapróbb jeleket is.
2021. aug. 3. 09:50
Őszintén szólva, a legtöbb gyerek csinál hülyeségeket tinikorában... be akar illeszkedni, épp abban a folyamatban van, hogy megismerje magát. Szóval csak amiatt nem szakítanék a sráccal, hogy ilyen harmadlagos bántalmazó volt ilyen helyzetben. De azért kíváncsi lennék, hogy kért-e bocsánatot a bántalmazott-tól valaha is... mert ha nem, az azért gáz viselkedés, hogy fülig érő vigyorral köszönget meg teszi a fejét, hogy mennyire érdekli, hogy van a másik. Az zavaróbb lenne nekem, mint hogy vihogott 13 éves korában egy szekált gyereken, vagy odamondott egy "hajrá"-t.
2021. aug. 3. 10:23
Elteltek azóta évek, az hogy annak a másiknak azóta is böki a csőrét, sajnálatos, de nőjön fel, vagy kérjen segítséget, ha nem tudja feldolgozni.
Engem is bántottak általánosban, de könyörgöm, mi is másokat, aztán mégis a 98%-unk normális felnőtté nőtt, és simán leülünk egy asztalhoz, meg eldumálunk, mert azóta eltelt 20+ év.
2021. aug. 3. 17:07
#28!
Tudod egyáltalán milyen érzés az mikor életed végéig tüske marad benned a bantalmasbol eredő lelki fájdalom? Ha téged szexuálisan zaklatták volna én is írnék hülyeségeket, nyilvánvalóan azért mert nem engem ért zaklatás. Valaki fel tudja dolgozni, valaki nem!
Érezd át amit ő kapott gyerekkorában aztán írj véleményt.
2021. aug. 3. 17:42
30/31 A kérdező kommentje:
Avaly te valami másról beszélsz. Aki neheztel mások gonoszsága miatt az nem feltétlenül gumiszobás eset. Jól néznénk ki ha az egykori szekálók őszinte megbánás nélkül még elvárnák hogy az egykori sértett még puncsoljon is velünk. Ez pont a beidegződés jele hogy " le lett zúzva a szecska rengetegszer, szal most legyen vidám, érezze kitüntetve magát hogy immár nem kap". Szerintem én is voltam annyira bántva mint te meg rengeteg más gyerek de az aligha az a kategória mikor minden reggel félve megy valaki iskolába hogy azon izguljon nehogy unatkozzanak a rosszak mert akkor gőzlevezetéshez előveszik. Persze a feleséges analógiára áttérve van olyan nő is aki a bántalmazás miatt otthagyott férfit x év múlva már dicsőíti meg baráti körben koccant vele . Idillinek idilli de nem egészséges önérzet szempontjából... vagy ez egy szokás? Ha nem tudtam elkerülni hogy verjenek alázzanak akkor tapsoljak hozzá?
Kapcsolódó kérdések: