Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt egy héttel a vőlegényem nagymamája ezt írta, nyeljük le?
Facebookon a jegyes képeink alá kommentelt a fotós oldalán, hogy nem jó képek, szomorú hangulatúak és nem látszik eléggé a vőlegény.
Vőlegényem megkérte, hogy szedje le a nyilvános kommentet. Erre már itt tart a történet:
„Ha akkora problémát okoztam, nem megyek szombaton. Ezt nem szeretném, ha tovabbgyűrűzne, vagy kettőtök között gondot okozna. Egyébként is vagy tudom magam olyan -formába hozni, hogy el tudjak menni, vagy nem. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, nem csípem a kavarást, inkább félreállok.
Régóta ez a legjobb taktika. Akinek nem tetszik velemkapcsolatba valami, az már nem az én problémám. Puszi.”
Ti mit tennétek?
nem csípem a kavarást, inkább félreállok.
De, pedig ő kavar. Nem érzi ennyi idősen, hogy illetlen és sértő amit tesz, majd még megsértődik mint egy tinilány. Akkor maradjon otthon, nem kell, hogy pofákat vágjon az esküvőn is. Majd ott is megvéleményezni, hogy de ronda a menyasszony ruhája is és milyen sz*r a kaja, na nem azért mert kavarni akar vagy bármi, csak ez a véleménye, de ő haza is mehet, ha ez valakit sért...
Nem kell ilyen embernek részt venni, ha csak rosszindulattal tud lenni.
Akinek nem tetszik velemkapcsolatba valami, az már nem az én problémám.
Magyarul, az ő korában már megengedheti magának, hogy bunkón beszólogasson, nyilván nem véletlenül. Ha nektek ez sértő, az őt nem érdekli, mert megteheti.
Majd otthon.
Legyen véleménye, de ennyi idősen fel kéne fognia az illendőség szabályait, miszerint ne szapulja nyilvánosan azt, amit ti már elfogadtatok. Nem kell egyezzen az ízlése veletek, de nyers stílusban odavágni nem stílus kérdése.
A helyetekben attól tartanék, hogy ha megjelenik az esküvőn, akkor ott is fennhangon értékeli a dekorációt, a menüt, a zenét, a vacsora helyszínt, a tortát, a menyasszonyi ruhát és a vendég listát. Ezt elkerülendő inkább azt mondanám, hogy őt szívesen látjátok, de a véleményét négyszemközt mondja el a buli után vagy tartsa meg magának, mert ünnepelni akartok aznap.
Azért nem kicsit vicces, hogy valaki megkér valakit, hogy szedje le a véleményét más oldaláról, mert nem fűzhet megjegyzést egy fényképész munkájához :D
Normális ember az ilyennel nem foglalkozik. Észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!