Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt egy héttel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt egy héttel a vőlegényem nagymamája ezt írta, nyeljük le?

Figyelt kérdés

Facebookon a jegyes képeink alá kommentelt a fotós oldalán, hogy nem jó képek, szomorú hangulatúak és nem látszik eléggé a vőlegény.

Vőlegényem megkérte, hogy szedje le a nyilvános kommentet. Erre már itt tart a történet:

„Ha akkora problémát okoztam, nem megyek szombaton. Ezt nem szeretném, ha tovabbgyűrűzne, vagy kettőtök között gondot okozna. Egyébként is vagy tudom magam olyan -formába hozni, hogy el tudjak menni, vagy nem. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, nem csípem a kavarást, inkább félreállok.

Régóta ez a legjobb taktika. Akinek nem tetszik velemkapcsolatba valami, az már nem az én problémám. Puszi.”

Ti mit tennétek?

2022. okt. 2. 12:20
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Nincs öröksége, de nem is kellene. Eszembe se jutott ez a szempont.
2022. okt. 2. 12:47
 12/46 A kérdező kommentje:
Egyébként jó ötlet ez, átadni neki a döntés lehetőségét. Mi akarjuk hogy jöjjön, de nyugodtan duzzoghat is helyette.
2022. okt. 2. 12:53
 13/46 anonim ***** válasza:
28%
Ird meg hogy koszi h leszedte es nagyon szereted fontos neked es szerefned ha eljonne
2022. okt. 2. 12:57
 14/46 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ha ti teszitek ki a posztot a saját idővonalatokra, akkor biztos van olyan opció, hogy elrejthetitek a kommentjét. Lehet, külön a beállításokban be kell kapcsolni, de én úgy emlékszem, egyszer tüntettem már így el egy túl személyes (nem sértő, csak privát) kommentet.
2022. okt. 2. 13:07
 15/46 anonim ***** válasza:
86%
Nem várnám az esküvőre, bár el nem küldeném. Nem tudom hány éves a nagyi, de gondolom 70+, ez egy sértett tinilány szóhasználata, és reakciója, neki ciki, nem nektek.
2022. okt. 2. 13:58
 16/46 anonim ***** válasza:
77%
tényleg el lehet tüntetni kommentet
2022. okt. 2. 15:11
 17/46 A kérdező kommentje:
Nem érdekel annyira a komment, nem az a lényeg…. Egyébként a fotóshoz írta, en nem tudom eltüntetni, de nem ez a lényeg.
2022. okt. 2. 15:15
 18/46 anonim ***** válasza:
85%

"De aztán a nagyi öröksége se kelljen, ha ő nem kellett! >:)"

A nagyi után nem az unoka örököl.

2022. okt. 2. 15:15
 19/46 anonim ***** válasza:
67%
Elkuldenem a p*csaba. En azért mondtam le az esküvőről, mert kb pont ilyen tipus az anyósom. Amit lehet, azt megfurja köztünk, sajnos az en párom nem all ki ertem ugy, mint a tied. Szerintem irjatok vissza, hogy akkor a beke kedveert nem tartotok igényt a tarsasagara es kesz. Ne hagyjatok, hogy egy ilyen fwltunesi viszketegsegben szenvedő banya elrontsa a kedveteket. Párodnak nehez biztos, de nyilvan tudja, hogy ilyen a nagyanyja.
2022. okt. 2. 15:16
 20/46 anonim ***** válasza:
94%
én rábíznám, hogy jön-e. Meg mondanám, hogy nem értem mi a baja, de várjuk, döntse el, hogy mit szeretne
2022. okt. 2. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!