Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt egy héttel a vőlegényem nagymamája ezt írta, nyeljük le?
Facebookon a jegyes képeink alá kommentelt a fotós oldalán, hogy nem jó képek, szomorú hangulatúak és nem látszik eléggé a vőlegény.
Vőlegényem megkérte, hogy szedje le a nyilvános kommentet. Erre már itt tart a történet:
„Ha akkora problémát okoztam, nem megyek szombaton. Ezt nem szeretném, ha tovabbgyűrűzne, vagy kettőtök között gondot okozna. Egyébként is vagy tudom magam olyan -formába hozni, hogy el tudjak menni, vagy nem. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, nem csípem a kavarást, inkább félreállok.
Régóta ez a legjobb taktika. Akinek nem tetszik velemkapcsolatba valami, az már nem az én problémám. Puszi.”
Ti mit tennétek?
Hajaj, na már előre látom, hogy ez egy sz*r hangulatú esküvő lesz. Ha megy a nagymama, ott fog hisztizni, ha nem megy, majd a párod szüleitől hallgathatjátok, hogy miattatok nem ment.
Fúj, de utálom az ilyen buta, bunkó öregeket.
22
Nem a nagymama hisztizett, hanem az unokája, mert nem bír elviselni egy amúgy semmi sértést nem tartalmazó kommentet és ügyet csinált belőle. Normális ember nem foglalkozik ezzel, csak hisztis unokák.
Ne haragudj, 23-as, de baromi paraszt dolog ilyen dolgot odaírni nyilvánosan bárkinek az eljegyzési képeihez. Vagy bármelyikhez.
Ha nem tetszik egy kép, nem tartom jónak, tovább görgetem, de nem szólom le, és eszembe nem jutna ilyen dolog miatt besértődni és kihagyni a szeretett unokám eesküvöjét, meg egy héttel előtte kavarni a sz*rt a hisztimmel.
Csak ugye sokan nem tudják, mit illik és mit nem, te sem például. Sok proli.
24
De az unoka kezdte a szarkeverést. Nem is kellett volna rá reagálni. Minek? Ha nem tetszik az öreglánynak a fotó, akkor nem tetszik. És? Összedől a világ?
Nem érdekel az az egy komment, teljesen normális hangnemben írt neki a vőlegényem, hogy mivel ugyanaz a fotós lesz a ceremónián, nem szeretnénk magunkra haragítani. De azt se bántuk, ha kinn marad az a komment. Ő kezdte el beforgatni magát. Azóta a vőlegényem fel is hívta, végig magáról beszélt, hogy fáj a lába, lehet, hogy nem is tud jönni… Azt kérdezgette, hogy van-e lift a házasságkötő teremben…
Nekem már csak egy nagyszülőm él, és tudom, hogy a másik három is a bőréből kibújt volna, hogy megérte az esküvőmet… nem pedig teherként éli meg, és könyörögni kell neki.
Én azt mondtam neki a telefonba, hogy ha beteg, ne jöjjön, beteg ember maradjon otthon. Egyébként meg a barátnőivel el tud járni ebédelni. Nekem nem feladatom egy héttel az esküvőm előtt könyörögni neki, és idegeskedni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!