Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizza esküvőn? Anya azt mondja, csalódott.
A vőlegényemmel úgy döntöttünk, pizza lesz az esküvőnkön. Van egyetlen egy pizzéria, ami verhetetlen pizzát csinál, marhára imádjuk. A többi pizzéria pizzáját nem szeretjük. Innen hoznánk a pizzákat.
Emellet nem eszünk húst, és így egy kompromisszumos megoldásnak tartjuk a pizzát. Ilyen formában könnyebben tálalunk húsos dolgokat, mintha kiraknánk a húsos tálakat az asztal közepére. Sajnos a húsmentes esküvő gondolata miatt kaptunk negatív visszajelzéseket.
Plusz számunkra egyik étterem sem nyújta azt a kiemelkedő ízélményt, ami után tényleg 100%-ig elégedettek lennénk.
Emiatt a 3 ok miatt jutottunk arra, hogy a kis, 50 fős esküvőnkön pizzát tálalunk.
Persze desszert, torta is lesz, meg a szertartás alatt lehet csipegetni valami olaszos előételt. Az asztalokat pedig nem számozni fogjuk, hanem olasz nagyvárosok nevével különböztetjük meg.
Szerintetek mekkora negatívum ilyen tekintetben a pizza?
"Aki ennyire nem nyitott az új dolgokra,"
Én nyitott vagyok az új dolgokra. Kifejezetten . De a pizza ettől nagyon-nagyon messze áll.
Na ne!
Ha ennyire ragaszkodtok a pizzához, legyen pizza és több más is!
Először is legyen leves!
Másodikként meg legyen akkor pizza, de legyen rántott hús, kacsacomb is, vagy valami más finomság. HA én egy esküvőn csak pizzát ehetnék, igen vékony borítékot kapna tőlem az ifjú pár.
52. Akkor elmegy az ifjú pár két tanúval az anyakönyv vezető elé, majd ketten elballagnak a kedvenc pizzériájukba, megeszik a kedvenc ünnepi pizzájukat és meg is van oldva a dolog. Leírom angolul is, mert hát ez a modernéknél nagyon trendi: low budget wedding party.
Ha mégis el kellene mennünk egy ilyenre, kapna a pár 6EFT-ot egy borítékba, aztán jónapot. Megesszük a pizzánkat, majd negyed óra múlva mennénk máshova vagy haza. Tévedésben vagy, egy lagzi MINDENKIRŐL szól, az egy együtt ünneplés. Ez a degenerált világ ülteti az emberek fejébe az önzőséget, ha én ezt megérzem, kalap-kabát, ott van neki anyukája, majd az megszeretgeti.
Eskü nekem tetszene :D Imádom a pizzát. Meg szerintem kb mindenki. Meg legalább nem sablonos, mint a rántott húsok meg húsleves meg mit tudom én. Az olasz városos asztal is jó, én hallottam olyat, hogy Harry Potter házak nevei voltak :D
Mondjuk tényleg lehetne többféle olasz választék, tészta, lasagne, valamilyen olasz leves. Akkor abba nem kötnének bele.
Ja és ha valaki nem megy el a menü miatt hívjatok meg engem, a négy sajtosat szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!