Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizza esküvőn? Anya azt mondja, csalódott.
A vőlegényemmel úgy döntöttünk, pizza lesz az esküvőnkön. Van egyetlen egy pizzéria, ami verhetetlen pizzát csinál, marhára imádjuk. A többi pizzéria pizzáját nem szeretjük. Innen hoznánk a pizzákat.
Emellet nem eszünk húst, és így egy kompromisszumos megoldásnak tartjuk a pizzát. Ilyen formában könnyebben tálalunk húsos dolgokat, mintha kiraknánk a húsos tálakat az asztal közepére. Sajnos a húsmentes esküvő gondolata miatt kaptunk negatív visszajelzéseket.
Plusz számunkra egyik étterem sem nyújta azt a kiemelkedő ízélményt, ami után tényleg 100%-ig elégedettek lennénk.
Emiatt a 3 ok miatt jutottunk arra, hogy a kis, 50 fős esküvőnkön pizzát tálalunk.
Persze desszert, torta is lesz, meg a szertartás alatt lehet csipegetni valami olaszos előételt. Az asztalokat pedig nem számozni fogjuk, hanem olasz nagyvárosok nevével különböztetjük meg.
Szerintetek mekkora negatívum ilyen tekintetben a pizza?
Én sem értem, hogy attól még, hogy ti ezt szeretitek másoknak miért kell ezt ennie.
Érted, én a bigmacet és a borsófőzeléket szeretem. De elég ciki lenne, ha ezt adnám az esküvőmön azoknak akik megtiszteltek azzal, hogy eljöttek velünk megünnepelni.
Rokonnál köretes hús tálakat rendeltek. Teljesen jó volt.
"A pizzát meg többnyire mindenki szereti."
Ennyi erővel hotdog is lehetne.
"Komolyan, ez ilyen magyar hagyomány, hogy az ifjú pár életkezdési tőkéjét megeszi a násznép? "
Ne hisztizz már. Ez nem magyar szokás, az egész világon így van. Milyen tőkéjét, többet fognak visszakapni. Főleg, hogy ha pizza lesz a menü, ami a tipik kaja arra, mikor olcsón akarják megúszni a dolgokat.
#25! Tőlem aztán lehetne, bár kevésbé praktikus, mert tuti, mindenki leenné magát, meg a vega változat is fura lenne. Mustáros-ketchupos kifli?😂 Mondjuk annak itt is érdemes lenne utána járni, hogy nincs-e például glutén érzékeny a násznépben, mert vele tényleg kiszúrás lenne. Se pizza, se süti, se torta nem játszik. Az éhen hal🤷🏼♀️
Amúgy nem kötözködésből írtam, én annyira utálom az esküvőket, hogy életemben egyszer voltam, mert nagyon közeli rokon volt, és azt már tényleg ciki lett volna kihagyni. Szóval nekem aztán tök mindegy, csak nem értem, minek ez a pörgés a kaja körül, mintha az esemény maga csak ilyen mellékes dolog lenne, a lényeg, hogy mit lehet enni.
Egy vegán vendég lesz, rá gondoltunk.
Egy másik nem gluténérzékeny, de kerüli a glutént. Rá is gondoltunk.
Pénzt és ajándékokat pedig kifejezetten nem kérünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!