Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pizza esküvőn? Anya azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pizza esküvőn? Anya azt mondja, csalódott.

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel úgy döntöttünk, pizza lesz az esküvőnkön. Van egyetlen egy pizzéria, ami verhetetlen pizzát csinál, marhára imádjuk. A többi pizzéria pizzáját nem szeretjük. Innen hoznánk a pizzákat.

Emellet nem eszünk húst, és így egy kompromisszumos megoldásnak tartjuk a pizzát. Ilyen formában könnyebben tálalunk húsos dolgokat, mintha kiraknánk a húsos tálakat az asztal közepére. Sajnos a húsmentes esküvő gondolata miatt kaptunk negatív visszajelzéseket.

Plusz számunkra egyik étterem sem nyújta azt a kiemelkedő ízélményt, ami után tényleg 100%-ig elégedettek lennénk.

Emiatt a 3 ok miatt jutottunk arra, hogy a kis, 50 fős esküvőnkön pizzát tálalunk.

Persze desszert, torta is lesz, meg a szertartás alatt lehet csipegetni valami olaszos előételt. Az asztalokat pedig nem számozni fogjuk, hanem olasz nagyvárosok nevével különböztetjük meg.

Szerintetek mekkora negatívum ilyen tekintetben a pizza?

2022. júl. 16. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
57%
Nekem bejönne, fő a változatosság.
2022. júl. 16. 22:06
 12/80 anonim ***** válasza:
97%
Ha különlegeset akarsz és nem menüt. A 4-es ötleteset írt. Én speciel magyar konyhát és a hagyományos dolgokat szeretem. De görög ételt megkostolnam esetleg a ispánt.
2022. júl. 16. 22:06
 13/80 anonim ***** válasza:
81%
Japánt
2022. júl. 16. 22:07
 14/80 anonim ***** válasza:
77%
Én adnám, imádom a pizzát!
2022. júl. 16. 22:08
 15/80 A kérdező kommentje:

A sushit is nagyon szeretjük :D De sajnos az nincs felénk megfelelő minőségben.

Baklavát is imádjuk, de Magyarországon nem ettünk még kiemelkedőt.

2022. júl. 16. 22:10
 16/80 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már legyenek olasz levesek, tészták, olasz italok, ...
2022. júl. 16. 22:13
 17/80 anonim ***** válasza:
83%

Hát elég snassz, de nyilván az lesz, amit ti akartok.

"Hát minimum sült hús, töltött káposzta, húsleves gazdagon."

Én mondjuk ilyen hagyományos ételeket sem fogok majd a saját esküvőmön, főleg nem káposztát, de azért a pizza elég lelombozó.

2022. júl. 16. 22:13
 18/80 anonim ***** válasza:
62%

Attól, hogy a ti nagy napotok, azért nem csak rólatok fog szólni!

Nem kell tönkretenni mások étkezését!

(arról nem is beszélve, hogy ráerőltetitek másra a hülyeségeteket!)

2022. júl. 16. 22:16
 19/80 anonim ***** válasza:
95%

Tesék: Olasz esküvői menüsor, és benne a pizza. [link]

Ezt adom.

De pizza simán... :(

2022. júl. 16. 22:16
 20/80 anonim ***** válasza:
92%

Ettem már valóban jó pizzát minőségi tésztával és feltétekkel. De egy esküvőre gyorskaja nagyon lelombozó.

Egyáltalán nem ünnepélyes. Gyerekkoromban még nagy dolog volt a pizza, imádtuk, kb minden gyerek kedvence volt. Ma már ez a "jaj megint pizza!" legolcsóbb rendezvénykaja, amit szétszórnak a résztvevők között. Majdhogynem a pogácsa szintje. Pedig tudom, se a jó pizza, se a jó pogácsa nem olcsó.

Jó lenne választhatóan valami főtt étel, pl a meghívóban visszajelezni, mit ennének. Így ti is tudtok számolni. Ti ehettek pizzát, ők meg sülteket, és nem nektek kell összefusson a nyál a szátokban a sültek gondolatára.

2022. júl. 16. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!