Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizza esküvőn? Anya azt mondja, csalódott.
A vőlegényemmel úgy döntöttünk, pizza lesz az esküvőnkön. Van egyetlen egy pizzéria, ami verhetetlen pizzát csinál, marhára imádjuk. A többi pizzéria pizzáját nem szeretjük. Innen hoznánk a pizzákat.
Emellet nem eszünk húst, és így egy kompromisszumos megoldásnak tartjuk a pizzát. Ilyen formában könnyebben tálalunk húsos dolgokat, mintha kiraknánk a húsos tálakat az asztal közepére. Sajnos a húsmentes esküvő gondolata miatt kaptunk negatív visszajelzéseket.
Plusz számunkra egyik étterem sem nyújta azt a kiemelkedő ízélményt, ami után tényleg 100%-ig elégedettek lennénk.
Emiatt a 3 ok miatt jutottunk arra, hogy a kis, 50 fős esküvőnkön pizzát tálalunk.
Persze desszert, torta is lesz, meg a szertartás alatt lehet csipegetni valami olaszos előételt. Az asztalokat pedig nem számozni fogjuk, hanem olasz nagyvárosok nevével különböztetjük meg.
Szerintetek mekkora negatívum ilyen tekintetben a pizza?
Oké, én csak a szertartásra mennék el, mert nem lenne kedvem éhezni egész éjjel (gluténintol.)
A pizza ugyanis és bármi ami pizzériában készül nagy no-go.
Az viszont nagyon gáz hogy nem helyben készült pizzát adtok.
Kettő, jártál te már akárcsak tíz fővel is pizzériában? Ahol az első és az utolsó pizza megérkezése között 20-perc is eltelik.
50+ főről beszélünk, szóval nagyon finom lesz a kihűlt, rágós, zsíros pizzát enni.
63
Majd a napra teszik a pizzákat ki, az melegen fogja tartani és néha átkenik valami lónyállal, hogy "színvonalas lagzi" legyen:DDD
"Ez RÓLATOK kell, hogy szóljon, nem a vendégekről. "
Akkor nem kell vendégeket hívni.
Hát, nagyon gáz ez az egész így, bár szerintem kamu is.
Egy nő sem akarhat kihűlt pizzát etetni a szeretteivel az esküvőjén..
Nem olvastam el az összes válaszod, de vegaság másokra erőltetése+pizza?
Szóval a pizza az esküvőn milyen lesz? Margaréta?
69
Jó lesz ott a kis májkrémes konzerv is a végén egy szelet kenyérrel fejenként:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!