Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem ezt el? Teljesen beleragadtam a helyzetbe.
Ő csak bártként gondol rád és úgy is kezel, ne gondolj ebbe a kapcsolatba többet mert csak felemészted magadat.
Inkább ismerkedj meg egy olyan személlyel aki nem csak barátod akar lenni, lehet hogy túlzás de én megismernélek szívesen.
24F
Ha már egy emberi kapcsolat kezd átváltani egy mérgező kapcsolattá, szerintem jobb elmenni onnan. Nem szabadna hagynod, hogy megbántson és játszadozzon az érzéseiddel.
Hidd el fogsz jobbat találni, akinek az lesz az utolsó gondolata, hogy ezt megtegye veled, már ha ilyen az eszébe is jutna.
Én is voltam hasonló szituációban, és bánom, hogy nem cselekedtem már az elején. Több hónapba tellett mire rendbe raktam magam lelkileg. Ne okozz azzal magadnak bánatot, hogy ő az életedben van és lehúz, összezavar, kétely és fájdalom lesz benned.
Hidd el aki érez irántad szeretetet és szerelmes beléd, kedvel az nem így viselkedik. A valóságban ez másképpen működik mint a romantikus filmekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!