Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizza esküvőn? Anya azt mondja, csalódott.
A vőlegényemmel úgy döntöttünk, pizza lesz az esküvőnkön. Van egyetlen egy pizzéria, ami verhetetlen pizzát csinál, marhára imádjuk. A többi pizzéria pizzáját nem szeretjük. Innen hoznánk a pizzákat.
Emellet nem eszünk húst, és így egy kompromisszumos megoldásnak tartjuk a pizzát. Ilyen formában könnyebben tálalunk húsos dolgokat, mintha kiraknánk a húsos tálakat az asztal közepére. Sajnos a húsmentes esküvő gondolata miatt kaptunk negatív visszajelzéseket.
Plusz számunkra egyik étterem sem nyújta azt a kiemelkedő ízélményt, ami után tényleg 100%-ig elégedettek lennénk.
Emiatt a 3 ok miatt jutottunk arra, hogy a kis, 50 fős esküvőnkön pizzát tálalunk.
Persze desszert, torta is lesz, meg a szertartás alatt lehet csipegetni valami olaszos előételt. Az asztalokat pedig nem számozni fogjuk, hanem olasz nagyvárosok nevével különböztetjük meg.
Szerintetek mekkora negatívum ilyen tekintetben a pizza?
Én is csak attól félek, hogy a megfelelési kényszer miatt eltérünk attól a tervtől, aki számunkra kedves és később megbánjuk.
Persze fontos, hogy a vendégek is jól érezzék magukat.
Családtag esküvőjén is húsos menü volt a terv eredetileg és én mondtam, hogy nekem elég lesz a köret, nem kell miattunk külön vega verzió. Szóval mi ebből nem csináltunk nagy ügyet, de végül kaptunk húsmentes vacsit :)
Egyébként csak azok a rokonok lesznek megívva, akikkel heti szinten tartjuk a kapcsolatot.
A pizzát pedig nem dobozból fogjuk felszolgálni és mellette lesznek egyéb olaszos fogások.
A lagzi pedig egy vízparti teremben lesz, nem étteremben.
"A lagzi pedig egy vízparti teremben lesz, nem étteremben."
Hát akkor így még nagyobb hülyeség, ha nem is a helyszínen készítik. A pizza frissen jó, ha kihűl megszárad. 50 emberre sok idő is, mire mindenki megkapja, mire az utolsó asztalra leteszik, az elsők már szénné unták magukat. Egy esküvőn a vacsora több órás program, beszélgetnek közben eszegetnek az emberek.
Valóban egy állófogadás lenne a legjobb. A ceremónia után koccintás, kis falatkák, beszélgetés, aztán mindenki húz haza. Ha nagy bulit akarsz akkor sajnos figyelembe kell venni a vendégek igényeit, mert ők a buli. Ha ők rosszul érzik magukat, a buli is lapos lesz és hamar vége is lesz, mert mindenki lelép, máris kidobott pénz az egész.
Az a baj, hogy nem valami ünnepi étel, márpedig ez egy ünneplés.
Elmondani nem tudom, mennyire imádom a savanyú gumicukrot, addig eszem, még szét nem marja a szám.
Mégsem szolgálnám fel esküvőn süti helyett :)
Másrészt a ti napotok, ti fizetitek, szóval...én azért egy másik alternatívát kínálnék mellé.
Nekem már csak 1 borzasztóan fontos kérdésem maradt!
Chips lesz lesz lesz, mert az elengedhetetlen a slampi bulikról:DDDD
Remélem pizzafutárnak öltöztök és a gyűrűt is pizzás dobozból kapja elő palid:DD
Nem a pizza gáz, hanem az esküvőtök szerintem..., de mindenki úgy lép be a diliház szent kötelékébe, ahogyan akar:)
ui:lesz kajacsata a móka végén?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!