Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, vagy ritka, hogy irtózok minden esküvős, lakodalmas dologtól, témától? F
Nem magával az esküvővel van a bajom, elköteleződéssel, hanem minden haccacáréval, ami ezt körülveszi. Rosszul vagyok az egésztől, ami ehhez kapcsolódik: ruha, zenekar, meghívó, felhajtás, galamb, 150 vendég....
Én abszolút a 2 tanú, polgári esküvő pártján vagyok.
Nagyon ritka vagyok? :)
Semmi baj nincs ezzel, amíg nem kezded el habzó szájjal okádni a nézeteidet egy nagyobb esküvőre készülő párnak, hogy "hőőő mi értelme vaaa'ennek?" csak mert neked ez nem tetszik.
Ebben a kategóriában is elég szomorú, hogy kb minden értelmes kérdés alatt felbukkan egy ilyen kommentelő.
Persze, hogy Edricus a kérdező, ez ilyen megkeseredett, minden esküvős kérdéshez odaszemetel.
Egyszer rákerestem a nick nevére és rögtön egy olyan kérdést dobott ki a Google, amiben ecseteli, hogy forever alone, képtelen párkapcsolatot kialakítani, de nem is akar, mert akkor nem tud akkor fingani amikor akar (szó szerint).
Ráadásul az apja alkoholista, a lakodalomról meg automatikusan az igénytelen piálás jut eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!