Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, vagy ritka, hogy irtózok minden esküvős, lakodalmas dologtól, témától? F

Figyelt kérdés

Nem magával az esküvővel van a bajom, elköteleződéssel, hanem minden haccacáréval, ami ezt körülveszi. Rosszul vagyok az egésztől, ami ehhez kapcsolódik: ruha, zenekar, meghívó, felhajtás, galamb, 150 vendég....

Én abszolút a 2 tanú, polgári esküvő pártján vagyok.

Nagyon ritka vagyok? :)

2022. máj. 12. 13:31
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
Pontosan, erre ipar épült már, és a fogyasztói társadalom nagyon működik.
2022. máj. 14. 12:58
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
De ez természetes. Attól még neked nem kell belőle kivenned a részed. A gyerekekre is komplett ipar települt már ruhától a játékig a mindenféle lóf*szokig, amiről elhitetik veled, hogy sz*r szülő vagy, ha nem veszed meg... Mégsem kötelező gyereket vállalnod. Szerencsére ugyanígy van ez az élet minden más területen is. Keress magadhoz illő nőt ebben is és nincs semmi gond.
2022. máj. 14. 13:16
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs ezzel, amíg nem kezded el habzó szájjal okádni a nézeteidet egy nagyobb esküvőre készülő párnak, hogy "hőőő mi értelme vaaa'ennek?" csak mert neked ez nem tetszik.

Ebben a kategóriában is elég szomorú, hogy kb minden értelmes kérdés alatt felbukkan egy ilyen kommentelő.

2022. máj. 15. 18:24
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy Edricus a kérdező, ez ilyen megkeseredett, minden esküvős kérdéshez odaszemetel.

Egyszer rákerestem a nick nevére és rögtön egy olyan kérdést dobott ki a Google, amiben ecseteli, hogy forever alone, képtelen párkapcsolatot kialakítani, de nem is akar, mert akkor nem tud akkor fingani amikor akar (szó szerint).

Ráadásul az apja alkoholista, a lakodalomról meg automatikusan az igénytelen piálás jut eszébe.

2022. máj. 15. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!