Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, vagy ritka, hogy irtózok minden esküvős, lakodalmas dologtól, témától? F
Nem magával az esküvővel van a bajom, elköteleződéssel, hanem minden haccacáréval, ami ezt körülveszi. Rosszul vagyok az egésztől, ami ehhez kapcsolódik: ruha, zenekar, meghívó, felhajtás, galamb, 150 vendég....
Én abszolút a 2 tanú, polgári esküvő pártján vagyok.
Nagyon ritka vagyok? :)
Szerintem nem gáz, és férfiaknál nem is ritka. Nőknél viszont eléggé, ezért a probléma abból indul, hogy többségében férfiak nőkkel vannak kapcsolatban😂 Én például nőként vagyok úgy, mint te. Sőt, én 2 tanúst se akarnék, de a kompromisszum képességem annyit enged. Ha a párom akar esküvőt, 2 tanús ok. Sírig tartó kapcsolatot viszont akarok, szóval nem azt jelenti, hogy nem gondolom komolyan. Amúgy annyira utálom az esküvőket, hogy életemben 1x voltam, az egyik tesómén. Az már muszáj volt, mert mégis csak a tesóm, de a templomot ott is kihagyhatattam, sőt "igazi" lagzi se volt, de nekem már ez is bőven sok volt. Remélem, ezzel egy életre letudtam is soha többet nem kel mennem esküvőre.
Ennek ellenére a kérdésed én is picit provokálónak érzem, mert nincs ennek akkora jelentősége. Elég, ha a pároddal egyet tudtok érteni. Az, hogy nem szereted, nem szégyen, de nem is dicsőség. Ha valaki beszól emiatt, vele beszéld meg, de itt az oldalon szerintem mindenkinek tök mindegy, hogy egy idegen mit gondol az esküvőről, fölösleges kérdést írni róla.
31-es.
Szerintem meg ne formálj véleményt senkiről sem, akit nem ismersz és nem ismered az életét, hátterét.
32-es. Egyetértek veled. Nekem nagyon szimpi, hogy nőként így gondolod.
Semmivel sem vagy kevesebb vagy rosszabb.
A kérdésemmel nem akartam provokálni.
33-as. A savanyú szőlő alatt rossz tapasztalatot és megalázást érts.
Ne ítélkezz, ha semmit sem tudsz.
Folyamatosan ítélkezel meg mindenféle negatív jelzőt írsz a nagy esküvőkre, meg azokra a nőkre, akik örömmel szervezik azt a napot. Sőt, röhögsz rajtuk, mert te jósokat megszégyenítő módon a jövőbe látsz, és biztosan tudod, hogy úgyis el fognak válni. :D
Tehát az nem baj, ha te csinálod, de ha valaki rólad meri leírni a véleményét, már hisztizel, hogy ítélkeznek feletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!