Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, vagy ritka, hogy irtózok minden esküvős, lakodalmas dologtól, témától? F

Figyelt kérdés

Nem magával az esküvővel van a bajom, elköteleződéssel, hanem minden haccacáréval, ami ezt körülveszi. Rosszul vagyok az egésztől, ami ehhez kapcsolódik: ruha, zenekar, meghívó, felhajtás, galamb, 150 vendég....

Én abszolút a 2 tanú, polgári esküvő pártján vagyok.

Nagyon ritka vagyok? :)

2022. máj. 12. 13:31
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
85%
Senkit nem izgatnak az esküvő-preferenciáid (amik egyáltalán nem ritkák), egyedül a leendő feleségedet kell,hogy érdekelje.
2022. máj. 12. 13:34
 2/54 anonim ***** válasza:
78%

Számomra gáz, mert én szeretek erről beszélgetni. De nyilván nem az én véleményem érdekel téged, hanem a leendő barátnődé.

Minden esetre, ha a párom nem beszélgetne erről velem szívesen, sőt, irtózna tőle, én lehet szakításon gondolkodnék, mert úgy érezném nem gondol ő engem komolyan.

2022. máj. 12. 13:37
 3/54 anonim ***** válasza:
89%
Van ilyen. Hasonló partnert kell keresned. Nem ritka amúgy, egy átlagos ember vagy :D
2022. máj. 12. 13:38
 4/54 anonim ***** válasza:
82%
Nőként én ugyanígy érzek, de én magára a házasságra nem vágyom.
2022. máj. 12. 13:39
 5/54 A kérdező kommentje:

2-es!

Miért csak az a komolyan gondolás, ha valaki 150 fős lakodalmat és nagy palávert csinál? Ez rohadt nagy tévhit.

Hány ilyen van aki ezt csinálja, és fél év múlva elválnak. rohadtul nem ezen múlik.

Amit Te mondasz, az a vélemények különbsége.

Ha egy ilyen véleményt hallok amit írsz, akkor mindig röhögök, és látszik, hogy nőknek az 1 napi cirkusz sokszor többet jelent, mint egy hosszú távú igaz társ.

Amit írsz az ezt jelenti.

2022. máj. 12. 13:41
 6/54 anonim ***** válasza:
82%

5-ös:

Nézd, én arról nem fejtettem ki a véleményemet, hogy milyen esküvőt akarok. Valahol a te és a 150 fős közötti véletek között gondolkodok. Viszont most nem erről van szó. Hanem arról, hogy az én értékrendemben ez egy fontos dolog. És ez nem azt jelenti, hogy felszínes vagyok, hanem hogy egyes hagyományos dolgokat szeretek és tisztelek. NEKEM kevés lenne egy 2 fős polgári esküvő. Ettől még nem nézem le azt amit te akarsz. Szimplán véleményt formáltam egy olyan kérdés alatt, ahol VÉLEMÉNYEZÉST KÉRTÉL.

Szóval nem tudom minek mentél át személyeskedésbe. Ha nem vagy nyitott a negatív válaszokra és máris jössz egy ilyen "Ha egy ilyen véleményt hallok amit írsz, akkor mindig röhögök, és látszik, hogy nőknek az 1 napi cirkusz sokszor többet jelent, mint egy hosszú távú igaz társ." szexista és kiábrándító válasszal, akkor minek tetted fel a kérdést?

2022. máj. 12. 13:45
 7/54 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem egy napig akkor is ki lehet bírni egy lakodalmat, ha te nem vagy oda érte. Ha tudod, hogy a párodnak ez nagyon fontos, akkor nem értem, mi ezen ekkora irtózni való.

Mondom ezt úgy, hogy mi 15 fős esküvőt tartottunk a saját kertünkben.

2022. máj. 12. 13:46
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy ilyen véleményt hallok amit írsz, akkor mindig röhögök, és látszik, hogy nőknek az 1 napi cirkusz sokszor többet jelent, mint egy hosszú távú igaz társ."

Milyen szerencse, hogy te egy igazi empatikus társ vagy, aki elfogadja más igényét, preferenciáit, véleményét, ha esetleg én azt mondanám, de én szeretnék esküvőt, ha nem is 150 főset, de esküvőt. Tényleg de béna. Csak az a helyes, ahogy te gondolod, ahogy te érzel.

Jövő héten lesz az esküvőnk, 50 fő lesz kb. Én szerettem volna "rendes" esküvőt, vőlegényem meg úgy volt vele, ha nekem ez fontos, akkor miért ne, persze. Most már ő is ugyanúgy izgul, készül, szervez.

2022. máj. 12. 13:49
 9/54 A kérdező kommentje:

2-es! Ne értsd félre, de a Te válaszod egy rendkívül tipikus válasz, sokszor tapasztalom ezt, ezért írtam.

Ez egy jelentős vélemény, hogy "csak az veszi komolyan, aki a polgárinál többet "csinál".

Erre írtam, hogy ez hatalmas tévhit.

Plusz azt írtad, hogy szakítanál, ha nem lennétek egy véleményen. Ez megint azt jelenti, hogy a lakodalom fontosabb, mint a párod. Tudom, minden kompromisszum kérdése.

Ui. nem személyeskedni akartam, bocs, ha úgy tűnt.

Köszi a véleményedet.

2022. máj. 12. 13:49
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
Van egy aranyközépút a 2 fős semmiség és a 150 fős csinnadratta között.
2022. máj. 12. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!