Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, vagy ritka, hogy irtózok minden esküvős, lakodalmas dologtól, témától? F
Nem magával az esküvővel van a bajom, elköteleződéssel, hanem minden haccacáréval, ami ezt körülveszi. Rosszul vagyok az egésztől, ami ehhez kapcsolódik: ruha, zenekar, meghívó, felhajtás, galamb, 150 vendég....
Én abszolút a 2 tanú, polgári esküvő pártján vagyok.
Nagyon ritka vagyok? :)
Én is álmodozok sokmindenről, csak az álomvilág az máshol van szerintem.
Mindegy. Ez az én véleményem és szerencsére vannak akik ezzel egyetértenek.
Látom, női darázsfészekbe nyúltam, de ez mindig így van ha ez a téma előkerül.
annyit kérek, hogy a fordítva gondolkodónak is ugyan annyi joga legyen mindenhez. Mert amit írtok, az teljesen az, hogy itt csak annak van joga aki akar tartani bármit is. Mindig ahhoz kell alkalmazkodni, meg kompromisszumot kötni.
14-es. Ha a párodra ráerőlteted a saját akaratod, hogy akarsz haccacárét, az nem ugyan az, hogy nem bírsz kompromisszumot kötni? Fordítva nem igaz?
Én vállalom a véleményemet ezügyben. És minden jogom is meg van erre.
Nyilván akinek ez nem tetszik, az keres mást, ha ez ilyen kardinális kérdés.
Nálunk spec vita, ahogy írtam is, nem volt, egyszerűen őt hidegen hagyta a téma, én szerettem volna. Lesz.
A szervezésben is részt vesz amúgy a vőlegényem abszolút - nem izgul a székszoknya színén, nyilván, de mindent együtt döntöttünk el. Néztem szép meghívót, megmutattam, ok legyen ez. Például.
itt csak annak van joga aki akar tartani bármit is. Mindig ahhoz kell alkalmazkodni, meg kompromisszumot kötni.
A kapcsolatok kompromisszummal járnak. Ha a vallásod nem tiltja:) akkor miért is nem lehet esküvőt tartani, ha a másik szeretne?
Amúgy persze, ne tarts. Találsz ehhez partnert nyilván.
19-es.
Nekem egy kapcsolat, vagy egy élet, nem azon múlik, hogy milyen a meghívó és milyen a virág.
Nekem tárgyi dolgok sosem voltak fontosak és vszínű nem is lesznek. A külsőségek meg főleg nem. Irtózok tőlük.
Én ezt a pénzt sokkal inkább élményekre költeném, amivel több leszek és lesz mire emlékezni, pl. tartalmas utazás.
Igen, nekem az sokkal fontosabb.
Kérlek fogadd el, hogy sokak nem így gondolkodnak erről, mint amiket ide leírtál.
Nekem a világot, az együtt töltött évek, évtizedek és élmények jelentik, nem az az egy nap és főleg nem azért, hogy ott mi minden van szervezve.
(megjegyzem: jól érezni magadat limuzin és galambröptetés nélkül is lehet)
Vannak amerikában rokonaim.
A nagybátyám a feleségét a tengerparton, 2 tanuval vette el, rövidnadrágban.
Ez miért lenézett dolog?
Azóta is boldogok és a nő nem verta földhöz magát, hogy milyen legyen a lufi, meg a virág az asztalon az étteremben.
Lehet ez a gondolkodás kisebbségben van. Azt elfogadom.
16.
Érdekelt, hogy hol tart a társadalom most ebben a kérdésben.
29.
Ki mondta ezt?
Arra voltam kíváncsi, hogy most mi erről a vélemény?
Ha már a hagyományt mondod, egyébként hagyománytisztelő emberként mondom, hogy a hagyománytól való eltérés azért nem ördögtől való, mint ahogy itt Magyarországon sokszor tapasztalható. Megszólni se kell érte senkit.
Megjegyzem a Covid alatt pl nem is szabadott tartani nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!