Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon ritka eset, vagy nektek mi a tapasztalatotok?
Én ismerek olyan párt ahol a lánykérős gyűrű is a karika gyűrű volt, mert a nő azt akarta látszódjon a párján is, hogy jegyes.
10+ éve házasok
Nekünk ez a hagyományos verzió sokkal jobban tetszik, mint az "amerikais" kövesgyűrűs szokás. Nem a pénz miatt.
Szerintem sokkal szebben szimbolizálja a karikagyűrű már eljegyzés után a pár összetartozását, mint mikor csak a nő hord kövesgyűrűt.
Nálunk is így volt. Páromnak volt egy gyűrűje, amit felhasználtunk hozzá, közösen megbeszéltük, kiválasztottuk a karikagyűrűt és annyi.
Nem ezen múlik. Sőt, én orbitális baromságnak tartom, mikor valaki százezreket költ egy sima eljegyzési gyűrűre. Azok aztán igazán túl vannak árazva.
Nem tudom mennyire ritka, de nincs vele semmi baj. Nekünk acél karikagyűrűkkel volt az eljegyzésünk, abszolut nem az ára volt a lényeg, hanem hogy mindkettőnknek legyen szép, tartós gyűrűje. A bal kezünkön a mai napig hordjuk 10+ év házasság után is.
És klasszikus arany karikagyűrűket húztunk az esküvőnkön. Ezeket a jobb kezünkön hordjuk.
250 ezer volt. Megtudtam.
De ennek eszmei erteke van! Es az minden penznel tobbet er! Legyetek boldogok ez a legfontosabb!
Nekem koves eljegyzesi van! De kinek mi tetszik. Izles szerint. :) A karika nekunk hazassagkoteskor lesz.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!