Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvegyem a Kedvesem, születendő gyereke (i) m anyját
feleségül?
Figyelt kérdés
Már jóideje együtt élünk, közösen vettünk lakást, és nyáron az utód is érkezik. De közben kilóg a hátsó felünk a gatyából, jószerivel csak hiteleink vannak, én nem úgy vagyok vele, hogy ha valamit csinálunk, akkor azt csináljuk rendesen. Az, hogy beszaladunk az anyakönyvvezetőhöz, mondunk egy (kettő) igent, meg utána eszünk egy sütit valahol (mert kb. ennyi fér a keretbe a gyűrű mellé), az minden, csak nem rendes. Ezt neki is elmondtam, úgy érzem értette és elfogadta, de a lányoknál ezt sosem lehet tudni. :S Szerintetek?
Akkor vegyetek még fel hitelt, ha nem tudtok alkalmazkodni a körülményekhez, az jó lesz, mi?:p Én nem szülnék olyan pasinak, aki ennyi áldozatra nem képes. Ráadásul világos kosztüm is van meg ruhaanyagot is lehet venni és megvarratni.
2008. dec. 17. 19:00
22/29 anonim válasza:
nah utoljára irok:-) a figyi harmadik vagok. Tényleg igy akarja a kedvesed? vagy csak te? ha meg akarod adni a modját pénzbe kerül. rengeteg pénzbe. ugy milliós tétel. de látom a zárójelben hogy gyerekeID lesznek. gondolom ikrek. Hát nem olcso mulatság. az sem. ha ezt nézed esetleg 30 év mulva odakisérheted az oltár elé járókerettel:-)
szoval lehet igy is ugyis. mint nő azt mondom hogy a női neműek 98% boldog lenne ha elvenné gyermekei apja egy cukrászdában.
Sok sikert akárhogy is döntesz!!
2008. dec. 17. 19:27
23/29 anonim válasza:
Nem értem miért erőltetik egyesek ennyire a házasságot! Ha két ember szereti egymást, akkor papírok nélkül is boldogok. Ha meg gyereke lesz, nem hiszem, hogy egy esküvő miatt még nagyobb adósságba akarja verni magát. Én biztos nem tettém. Élettársi kapcsolatban is lehet nagyon nagy szeretetben és tisztességben élni. A szüleim is csak most házasodtak össze. Apu 49éves, anyu 43. ENm az esküvőn vana a lényeg, és amiért nem veszi el a szerelmét és nem veri az egész családot még nagyobb adósságba, még nem rossz ember. Én tartom magam ahhoz, amit már írtam, hogy a helyedben a babára költeném a pénzt.
2008. dec. 17. 20:23
24/29 anonim válasza:
Csak a szívedre hallgass! Egy nőnek az a legnagyobb bizonyíték arra, hogy szereted, ha el szeretnéd venni feleségül. Titkon a legtöbben erre vágyunk. Szerintem nyugodtan vedd el csak a tanúk és szülők jelenlétében. A szülőket, saját testvéreiteket ne hagyd ki!! Fájna nekik. Talán kb. 10 fős esküvő utáni éttermi kaját kibírtok akárhogy is.
2008. dec. 18. 08:50
25/29 anonim válasza:
Szia! A párod is inkább várna az esküvővel? Szeretnétek a nagyobb lagzit? Ha te se és ő se, akkor vedd el őt két tanú és a szülők előtt. Én is így csináltam, pedig nálunk lettvolna miből a hegyen völgyön lakodalom de hát kell a fenének, én egy percet sem dolgozom azért, hogy körbeetessem a rokonokat. Inkább ráköltöm a nászútra. Biztos vagyok benne, hogy titokban arra vágyik hogy vedd el, mégha bele is egyezett a te verziódba. Banzájt később is lehet csapni, ha esetleg akartok.
2008. dec. 18. 21:30
26/29 anonim válasza:
Szia! Szerintem ti + 2 tanu tökéletesen elég, és tényleg ne verjétek magatokat költségekbe jobban, az egybekelésnek nem az a lényege...
Szerintem azért a baba születése előtt mindenképpen vedd el, úgy az igazi, ha házasságba születik (szerintem).
2008. dec. 23. 07:41
27/29 anonim válasza:
Ha el akarod venni akkor most tedd,mert amikor a gyerek vagy gyerekek megszületnek tuti hogy nem lesz lóvétok még virágcsokorra se.
egyébként nem értem hogy emberek miért esnek abba a hatalmas hibába,hogy gyereket vállalnak amikor azt sem tudják hogy fogják eltartani.
az esküvőre meg nem kell a 100.rokont meghívni.Barátokkal sokkal jobb.
2008. dec. 23. 22:16
28/29 anonim válasza:
en csak annyit tudok erre mondani hogy a hazassag nem old meg semmit,a hitel megjobban a nyakatokba hull.De vedd el felesegul, es legyetek boldogak.
2009. jan. 1. 12:58
29/29 anonim válasza:
Szerintem hívd meg a közeli rokonokat nyugodtan, hisz ha normálisak, akkor kaptok nászajándékpénzt, ami lényegében fedezi azt az összeget, amit rájuk költetek. Plusz ha még tartatok egy kis menyasszonytáncot, az is hoz a konyhára. A meghívóban meg fel lehet tüntetni egy kedves versikében, hogy pénzt kértek, nem ajándékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!