Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvegyem a Kedvesem, születendő gyereke (i) m anyját feleségül?
Ugyanebben a helyzetben vagyunk mi!
Itt a baba februàrban,nyakunkon a hitel,mi se engedhetnénk meg egy cukràszdànàl többet magunknak:((((((((((((
Én viszont ugy döntöttem,hogy meghàzasodunk,màr sak a baba érdekében is.
Nem vagyok tapasztalt,igy azt sem tudom,késöbb lenne -e hàtrànyunk abbol ha nem vagyunk hàzasok,igy inkàbb megtesszük most.
Persze késöbb ha helyre jövünk valamennyire akkor egy kicsit bövebb csalàdi körben csinàlunk templomit,vagy egy szép nàszutra gyüjtünk a nyàr végére,és azzal potoljuk be.
Ha a baràtnöd tud vàrni,akkor vàrjatok,én mindenesetre biztonsàgosabbnak tartom ha meghàzasodunk.
Max sima apasàgi nyilatkozatot teszel.
Szia!
Mi pontosan 7 éve vagyunk együtt.Augusztusban házasodtunk össze 2 tanu jelenlétében.Nem bánjuk,hogy nem volt dinom-dánom.Így is ruhával meg az ebéddel benne volt 100ezer ft-ba.És tök jól éreztük magunkat 4-en is,megebédeltünk,beszélgettünk,nagyon kellemes emlék marad.:-)
Nekünk sokkal fontosabb volt a lakáshitel,hogy megkapjuk,mint kölcsönt felvenni a lagzira,mert másképp nem tudtuk volna megoldani.A szüleink is örültek a döntésünknek.
Maszatka
Szia!
Mi pont ebben a helyzetben voltunk. 6 hónapos terhes voltam, amikor összeházasodtunk. Aki azt írta, hogy a párod azért mondta, hogy neki is jó, mert szeret, teljesen igaza van.
Mikor megszületett a kisfiunk, annyira jó érzés volt tudni, hogy FÉRJem van. Büszke voltam, hogy a gyermekem úgy születik meg, hogy az édesapja nem csak nyilatkozik arról, hogy Övé a lurkó, hanem fel tudtam mutatni a házassági anyakönyvi kivonatot. Lehet, hogy ez butaságnak tűnik férfiszemmel nézve, de egy nőnek ez fontos. Nem mondom, hogy nem vettem volna fel szívesebben habos babos ruhát és nem csaptunk volna hét határra szóló lakodalmat, de az érzés, hogy a kedvesem a nevét adta nekem és a gyermekünknek, ezzel vállalva ország-világ előtt, hogy hozzá tartozunk és a családja vagyunk, mindenért kárpótolt. ( és persze a templomban majd lehet a gyermeketek a kis koszorúslány vagy fiú, ha jobbra fordul a sorsotok...)
Hát csak szemléltetni akartam a dolgot, hogyan gondolom én, mint "kisfeleség" (szeretem ezt a szót).
Ja! Annyira szebb az is, ha valahol megkérdezik, hogy családi állapota: férjezett! Nem élettársam, sem barátom, hanem férjem van. Érzed a különbséget?
Sok szerencsét, boldogságot és gyönyörű, egészséges gyermeket kívánok nektek!
Szia! Én nő vagyok és mégsem vágyom annyira nagy násznépre, lovaskocsira meg pláne, eszembe se jutna, ha egy előző válaszoló nem írja, h szerinte erre vágyik minden nő.
Talán egy kicsit elszakadhatnál ettől a "hogy ha valamit csinálunk, akkor azt csináljuk rendesen" dologtól, mert mi a "rendes"? Ha újabb hitelekbe veri magát az ember, hogy a 10 éve nem látott rokon húzza a száját a lagziban, hogy ő nem is így szereti a töltöttkáposztát?:p Manapság nem arról szólnak a lagzik, hogy megünneplik a házasulandókat, csak berúgnak meg bezabálnak ingyen, max. az örömszülők és a testvérek örülnek igazán. Tőled függ csak, hogy mit könyvelsz el rendesként, ha pedig annyit enged meg a büdzsé, hogy legyen egy süti, akkor legyen egy süti, vagy beszéljétek meg a szüleitekkel, hogy besegítenek főzésben és vacsorázzatok meg otthon közösen, legyen szó akár egy egytálételről, sütiről.
A barátnőd nagyon fog örülni, ha megkéred a kezét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!