Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek a helyünkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés

Mindketten szép nagy esküvőt, lakodalmat szeretnénk, de ehhez még várnunk kellene kb 3 évet, mire megtudnánk valósítani. Ugyanakkor szeretnénk "haladni" az életünkkel,szeretnénk gyerekeket is, de majd csak az esküvő után. Ezzel kapcsolatban viszont úgy érezzük, hogy túl későn lenne, hiszen elmúltunk 30 évesek.

Ti mit tennétek? Elengednétek az álomesküvőt, vagy kivárnátok?

2022. jan. 23. 17:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
31%

Még egyszer kérdezem: Most mennyiért tudnátok esküvőt csinálni, és mennyibe kerülne az álomesküvő, amire 3 évet kell spórolni?

Hogy akartok gyereket vállalni, meg előrehaladni az életben, ha egy esküvőre b.átok el az összes megtakarításotok?

Nekem fontos volt az esküvő. Az is fontos volt, hogy olyan legyen, amilyet szeretnék. De azért tudtam értelmes kompromisszumokat kötni, és nem az összes spórolt pénzünket el.ni rá.

2022. jan. 23. 20:55
 22/36 anonim ***** válasza:
20%
Gyanítom a völegényednek megfelelne az ingyen esküvő is. Nincs az a pasi aki nem a két tanú, 5 perc aláírunkat választaná szíve szerint.A nők kedvéért, békéért mennek bele többe. Anyira nem álltok jól anyagilag, ha így lenne nem tetted volna fel a kérdést és nem 3 év mire még várni kellene.
2022. jan. 23. 21:11
 23/36 A kérdező kommentje:
Direkt nem válaszolok ezekre a kérdésekre, hiszen máris repkednek az előítéletek, anélkül, hogy tudnátok bármilyen részletet rólunk, vagy arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk. Fogalmam sincs miből gondolod, hogy elb.sznánk az összes spórolt pénzt az esküvőre... Nyilván van annyi eszünk, hogy nem.
2022. jan. 23. 21:13
 24/36 A kérdező kommentje:

Nem számít, hogy mennyibe kerülne az esküvő. Az volt a kérdés, hogy ti várnátok e vagy nem.

Értelemszerűen olyan emberek válaszát vártam, akiknek nagy esküvőjük volt, vagy ilyet szeretnének. Akinek egy 2 tanús polgári szertartás az álma, annak a válasza nem túl releváns a számomra.

Kaptam viszont hasznos válaszokat, nekik hálásan köszönöm, hogy válaszoltak.

2022. jan. 23. 21:22
 25/36 anonim ***** válasza:
34%

Hát ha nem közölsz konkrétumokat, elég nehéz nem kiszínezni magunkban, nem gondolod? Majd ha megadod a kellő infót, talán értelmes választ is kapsz.

"Fogalmam sincs miből gondolod, hogy elb.sznánk az összes spórolt pénzt az esküvőre.."

Mert te magad írtad, hogy 3 év múlva tudjátok megvalósítani. Mi más lenne az oka, mint az, hogy jelenleg nincs rá pénz? Ha pedig 3 évet spórolni kell egy esküvőre, hogy lesz pénz gyerekre?

2022. jan. 23. 21:22
 26/36 anonim ***** válasza:
33%
23-as Pedig jogos a kérdés. 30 felett teljesen felesleges fél lakás árát kidobni esküvőre, elég, ha a nászútra költötök.
2022. jan. 23. 21:23
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Kompromisszumot kötnék. Megnézném az álomesküvő melyik része a legfontosabb számomra, melyiket lehet máshogy/máskor pótolni. És 1-1,5 év múlva megtartanám azt az esküvőt, amire addigra össze tudom gyűjteni a pénzt. Annál tovább nem várnék, mert annál sokkal értékesebb szerintem az az idő, amit ezzel a toporgással eltöltünk. Addig pedig mindent előkészítenék a későbbi "haladásra", hogy az esküvő után ott legyünk már kapcsolatilag/lelkileg, hogy bele is vághassunk.
2022. jan. 23. 21:30
 28/36 A kérdező kommentje:

Van pénz a gyerekre, hiszen esküvő után rögtön elkezdenénk próbálkozni. A gyerekre van egy külön számlánk, ő akár már most is jöhetne. Az babára szánt pénzből nem engedünk, azt mindkenképp rá fogjuk fordítani. Az esküvőre is külön gyűjtünk, csak az álomesküvőnk bizonyos elemeire sokkal több pénz kell, mint például a kajára, amire már megvan a pénz. Kiszámoltuk, hogy amellett az összeg mellett, amit havonta félreteszünk az esküvőre, mennyit kellene várnunk.

Kiszínezni semmit nem kell, egy szimpla kérdésem volt, nem kérésem, hogy a pénztárcamban túrkálj.

2022. jan. 23. 21:32
 29/36 anonim ***** válasza:
94%

Nekem voltak elveim, amikhez ragaszkodtam. Gyerek csak házasságban. Sem a terhesen házasodás, sem a kisgyerekkel házasodás nem jött volna szóba. Lagzit viszont akartam, nekem nem felelt volna meg a "vemegyünk két tanúval a hivatalba" című dolog. Ezek alapján biztosan nem várnék 3 évet (főleg 30 év felett) azért, hogy az esküvő néhány eleme valami extra legyen (el sem tudom képzelni, hogy mi lehet az...).

Megcsinálnám az álomesküvőmet az elérhető pénzből, aztán jöhetne a gyerek.

2022. jan. 23. 21:38
 30/36 anonim ***** válasza:
70%
Többség meg is adta a választ, nem szórná el a pénzt egy esküvőre. Ez pedig összefügg a pénztárcáddal, ha lenne elég pénzetek, akkor meg lehetne most, és utána baba projekt.
2022. jan. 23. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!