Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyünkben?
Mindketten szép nagy esküvőt, lakodalmat szeretnénk, de ehhez még várnunk kellene kb 3 évet, mire megtudnánk valósítani. Ugyanakkor szeretnénk "haladni" az életünkkel,szeretnénk gyerekeket is, de majd csak az esküvő után. Ezzel kapcsolatban viszont úgy érezzük, hogy túl későn lenne, hiszen elmúltunk 30 évesek.
Ti mit tennétek? Elengednétek az álomesküvőt, vagy kivárnátok?
Elengednem es polgarit tartanek, szep meghitten
Max kesobb lagziztok egy nagyot ha annyira hianyzik(nem fog, gyerek stb utan rajossz, hogy sokadik a sorban)
Én elengedném.
Ha gyereket is szeretnétek, akkor fontosabb, hogy ő meglegyen.
Én várnék. Nem fogok egy csálé szertartáson részt venni, amire alkalom jobb esetben egyszer adódik egy életben csak azért, mert viszket a seggem.
Legalább addigra lesz kellő érzelmi és anyagi alapom is a gyerekekre, nem csak a vágyam arra, hogy csináljak egyet. Szerintem kell az a 3 év.
Szerencsére mi egyetértettünk abban, hogy a nagy lagzi pénzkidobás. Kis esküvő, kis költségvetésből, 30 fővel. Tökéletes volt!
Rengeteg jobb helye van annyi pénznek!
30 felett ez már csak álom, ha erre még éveket várni kell.
De a családalapítás sem 2 Ft. lesz.
30 fölött már rég nem élnék álomvilágban! Ha az esküvőre 3 év múlva jön össze a pénz, akkor nagyon le vagytok gatyásodva.
Hogy gondoljátok, majd spóroltok még három évig gyerekre?
Te nem érted a kérdésem. Nem esküvőre nincs pénzünk, hiszen egy átlagos magyar lagzit már akár holnap is tarthatnánk. Olyan esküvőre kell még gyűjtenünk, amilyet mi szeretnénk. Szándékosan nem írtam helyszínt stb. Mi is úgy vagyunk vele, hogy egyszer van esküvő, adjuk meg a módját.
Gyerekre nem kell gyűjtenünk évekig, arra gondoltam a kérdésben, hogy lehet, hogy időbe fog telni mire megfogan, ezért lenne talán túl késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!