Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyünkben?
Figyelt kérdés
Másfél hónap múlva esküvőnk lenne, de a napokban tudtam meg, hogy nagymamámnak gégetumorja van és kórházban fekszik jelenleg. Én nem szeretnék bulizni, szerintem elég lenne csak egy polgári ceremónia. De biztos csúnyán néznének ránk, ha nem lenne utána vacsora és mulatozás. Vagy esetleg halasszunk? Nem tudom, mi lenne a jó megoldás. Attól is tartunk, hogy ha lemondjuk az esküvőt az rosszul esne mamámnak, hogy miatta lenne, de ezért tartanám meg csak a polgárit. Valaki volt hasonló helyzetben?
Figyelj, mi az esküvő szervezésekor egy csomó mindent figyelembe vettünk, az összes rokonra igyekeztünk tekintettel lenni. Akire a leginkább, az el se jött... a többiek nem éltek a felkínált lehetőségekkel. Szóval utólag azt gondolom, hogy nem annyira kéne másokkal foglalkozni... bármikor beüthetnek váratlan események. Ha az esküvő előtt egy nappal került volna kórházba, akkor is lefújnál mindent? Egy ismerősömnek egy héttel az esküvő előtt halt meg a nagymamája. Minden meg volt már szervezve, lefoglalva. Megtartották.
2019. júl. 31. 22:11
2/6 anonim válasza:
Ha a mamád miatt faktort ennyire figyelembe veszed, akkor hacsak nincs kórházban az esküvő idején, akkor igen is tartsátok meg szépen úgy, ahogy kigondoltátok. Ezekben a kisöregekben még nagyon erősen az van, hogy "csak még had éljem meg, hogy...", szóval had élje meg, ha már ti is így akartátok. Szóval, ha akkor nem fekvőbeteg, én nem változtatnék.
33/f
2019. júl. 31. 22:13
3/6 anonim válasza:
Totál felesleges lemondani. Úgy jön le mintha már temetnéd. Gondolom ez valóban nem jönne át a mamának.
2019. júl. 31. 22:42
4/6 anonim válasza:
Legyen meg az esküvő egy szolid ebeddel vagy vacsorával.
2019. júl. 31. 23:23
5/6 anonim válasza:
Ne mond le semmiképp. Remélhetőleg megéri még az esküvődet. Ha sajnos időközben elhunyna, én max a zenekart lemondanám. Az esküvő, vacsora brlefér akkor is. Sajnos az elet kiszámíthatatlan. De ha lemondod, és akár pont akkor meg még akár el is tudna menni, megbánnád. Hagyd, majd a sors alakítja a dolgokat. Unokatesóm apukája végstádiumú tüdőrákosként meg el tudott menni a lanya esküvőjére. Biztos vagyok benne, hogy boldog volt, hogy ezt még láthatta. Tudom rossz belegondolni, de az élet megy tovább.
2019. aug. 1. 01:12
6/6 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy a nagymamád nem szeretné, ha miatta lemondanád, sőt... Ne fesd az ördögöt a falra, simán lehet, hogy ő is ott tud lenni. Nehéz helyzet ez, de próbáljátok meg mindennek a jó oldalát nézni és ünnepeljétek az életeteket és az életét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!