Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés
A párommal távkapcsolatban éltünk sokáig. Februárban költöztem fel végre abban a városba ahol ő is lakik mert mostanra sikert elfogadható állást találnom ott. Erre jött ez a járvány. Ő egészségügyben dolgozik és pont a vírusfertőzöttek között. Emiatt nem találkozunk hetek óta. Nekünk ugye eddig se volt egyszerű a távkapcsolat miatt erre most jött ez... A szexuális életünk már régóta semmi. De nem csak amiatt hogy nincs lehetőségünk mert alapból megszűnt a kémia. Korábban még távkapcsolatban voltunk lebukott hogy erotikus tartalmú üzeneteket küldött nőknek. Akkor nagy nehezen megbocsájtottam tekintve hogy nem találkozott velük csak chatelt és amiatt hogy távkapcsolatban voltunk. Most azon gondolkodtam hogy ha vége ennek a járvány időszaknak nyitott kapcsolatban kellene lennünk. Lelkileg kötődünk egymáshoz csak testileg nem passzolunk. Mi a véleményetek?
2020. máj. 9. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

En spontanabb lennék. Nem agyalnék meg terveznék jön ami jön az eletben es elfogadom.tekintve hogy nem ereznem magam lekötve az biztos.

Ha majd talalkozunk lesz ami lesz addig meg zajlik az elet ugyanugy

2020. máj. 9. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, miért kell ezt a kapcsolatot fenntartani. Nem találkoztok, nem szexeltek. Nem kívánjátok egymást. Ez a kapcsolat nem is létezik.
2020. máj. 9. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

En meg adnek eselyt akkor, amikor normalizalodik a helyzet, ha fontos mindkettotoknek. Csak ha a szex is rendbejon.

Nokent mondom, onmagaban szexualis celu chatelest tavkapcsolatban megertek mar. Nem esik jol, de megertem, at tudom erezni.

Most amugy sem maradsz le senkirol. Ha vannak meg erzesek, kivarnam, milyen lesz rendes korulmenyek kozott.

2020. máj. 9. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a vèlemènyem, hogy inkább szakítani kellene. Semmi èrtelme a "lelki kötődèsbe" kapaszkodni, miközben se nem találkoztok, se nem kívanjátok egymást.

Ez a nyitott kapcsolatosdi is csak a szakítás elodázása, semmi más.

2020. máj. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!