Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben/helyünkben?
Figyelt kérdés
Barátommal 4 éve vagyunk együtt, volt nőjével 5 éve külön vannak. Neki van azóta másik kapcsolata, több is volt, de még mindig folyamatosan velünk foglalkozik. Most kitalálta, hogy terhes vagyok, és elkezdett barátomnak üzeneteket irkálni. Párom elhajtotta, hogy szakadjon le rólunk, meg rohadtul semmi köze nincs hozzá, mi van velünk. (neki van gyereke az előző pasijától, akivel most talán megint együtt vannak) Emellett az egész családja ránk van szállva. Az anyja ott dekkol a ház előtt, hogy mikor megyünk ki és esik nekem, hogy emekkora féreg vagyok!!! Nem tudom miért, hiszen ők már nem voltak együtt, amikor mi összejöttünk. Nem tudom mit tegyünk, hogy leálljanak, mert rohadt idegtépő ez az egész.2013. ápr. 24. 10:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem én már a rendörséghez fordulnék.
3/6 A kérdező kommentje:
A csaj nem itt lakik, ahol mi, csak az anyjáék. Költözni nem akarunk. Az menekülés lenne.
2013. ápr. 24. 10:22
4/6 anonim válasza:
A teljes lesz@rás törvénye. Minden kapcsolat megszakítása, mintha nem is léteznének. Ha az anyja ott vár lent, hogy kioszthasson, nyugodtan menny csak le DE úgy bánj vele mintha ott sem lenne. Mint a levegő. Ne hallgass rá, rá se nézz, nem szólj vissza neki, csináld a dolgod. Ha az a csaj sms-t küldene, akármilyen tartalommal, ne válaszoljatok rá, ne is lépjetek kapcsolatba a csajjal, hogy " fejezd meg mert ..." . Úgy kell tenni, mintha nem is léteznének. 2 hét után megunják, ha tényleg abszolút nem foglalkoztok velük.
5/6 A kérdező kommentje:
Éveken keresztül levegőnek néztük őket, semmilyen válaszra nem méltatva, és mindig előjön valamivel... Épp ezért vagyunk tehetetlenek, mert már nem tudunk mit csinálni. Utoljára az anyjának az autójába baseball ütővel kopogtattam be... visszajött.
2013. ápr. 24. 10:37
6/6 anonim válasza:
Akkor marad a feljelentés. Mivel ez személyes indítékú zaklatás, kezdjetek el gyűjteni bizonyítékokat, teszem azt( sms, email bármi) és közöljétek velük, ha nem hagyják abba, feljelentés következik. Ha rá se hederítenek, akkor pedig mehettek őket feljelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!