Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyünkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyünkben?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és van egy 34 éves férfi, akivel egymásba szerettünk... konkrétan egyikünk se mondta ki a másiknak, de folyamatosan bókol, sokat beszélgetünk, meg minden... majdnem minden nap találkozok vele, mert anyukám cégében dolgozik(amugy vállalkozó), anyu jól ismeri, szereti is. érdeklődési körünk ugyan az, nagyon sok mindenről tudunk beszélgetni. egyszerűen beleestem, nem tehetek róla:) (egyedülálló, elvált, gyereke nincs)

mit csinálnátok a helyemben?

2011. júl. 16. 14:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon fiatalnak néz ki, a felfogása is olyan, 25-nek nézi mindenki.
2011. júl. 16. 14:33
 2/16 anonim ***** válasza:

Ne csináljatok semmit vagyis hagyjátok békén egymást..15 éves vagy még kislány hozzá képest és ő 34évesen csak 1 friss husira vágyik akit bolondíthat aztán lefektethet...az én 33éves exem közölte,hogy nincs jövöje a kapcsolatunknak mert őt zavarja a köztünk levő korkülönbség szóval akkor gondolj bele racionálisan,hogy Tőled mit akarhat 1 34éves???

21/L

2011. júl. 16. 14:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Én várnék kicsit h hogy alakulnak a dolgok addig is flörtölnék vele.. bár sztem max 10 év korkülönbség...
2011. júl. 16. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:

nemtudom.... de 19 év korkülömbség az eléd soknak hangzik.. főleg hogy még ilyen fiatal vagy...szerintem gondold végig,hogy 15 éves létedre egy 34 évessel....ha nem félted a szüzességed, akk még össze is jöhettek, de nagyon necces hisz SZERINTEM ( de lehet hogy nem így van) ez büntetendő...(bár lehet h csak 14 éves korig, az meg már elmúltál)

Akár az apukás is lehetne.. szerintem ez a kapcsolat nem lenne "egészséges" persze ez a te dontésed..HAJRÁ!!!!

2011. júl. 16. 14:37
 5/16 anonim ***** válasza:

hát én 23 éves vagyok, nekem már öregnek számít egy 34 éves. akármennyire fiatalnak néz ki.

és anyud tudja, h szeretitek egymást?

2011. júl. 16. 14:38
 6/16 A kérdező kommentje:
ez a másik: arra is gondoltam hogy csak hülyít, mert olyanokat is mondott, hogy 1 éve már nem volt nővel, hogy hogy hiányzik az már neki meg minden... de amúgy meg olyanokat is szokott mondani nekem, hogy gyönyörű vagy, úristen de jól nézel ki, nagyon aranyos vagy, rád se merek nézni(és az a mosoly....), pedig nem öltözködök "úgy", tök normálisan viselkedek meg minden... de ennyi bókot még soha senkitől nem kaptam, és hát ugye ezek mindenkit levesznek a lábáról.
2011. júl. 16. 14:41
 7/16 A kérdező kommentje:
anyu nem tud semmit, de szerintem nem akadna ki, 30on felüli testvéreim vannak (anyu 54, apu 59 éves)
2011. júl. 16. 14:43
 8/16 anonim ***** válasza:
az egy dolog, hogy 30-on felüli testvéreid vannak, de sztem minden szülő úgy véli, hogy a 15 éves lányához max 20 éves fiú illik. nem egy ilyen öreg. :S
2011. júl. 16. 14:48
 9/16 A kérdező kommentje:
én is úgy gondolkodtam, hogy max 18 éves legyen... eddig... nagyon durván az ujja köré csavart, ért ehhez, az egyszer biztos
2011. júl. 16. 14:56
 10/16 Girlnextdor ***** válasza:

tobb mint 2x olyan idos mint te. ebbe bele gondoltal mar?

te meg meg csak egy kis tini vagy!

tudom hogy ennyi idosen dulnak a hormonok es elborul az agy de gondolj bele ha bele mesz ebbe a dologba olyan dolgok tortenhetnek amiket eleted vegeig banhatsz...hidd el lesz meg idod megtapasztalni milyen a komoly szerelem. En nem kockaztatnak a johirem es a normalis eletem egy olyan pasijert aki majdnem 2O evvel idosebb mint te. Ha jol bele gondolsz ha az elso probalkozasa sikerult volna akar veled egyidos gyermeke lehetne...mert 15evesen meg gyermek vagy...fiatal tini.

2011. júl. 16. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!